Închide meniul

Mihai Stoica, „urare” specială la 18 ani de la Steaua – Valencia: „La revedere!”. Mesajul transmis de FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 11:27

Mihai Stoica, „urare specială la 18 ani de la Steaua – Valencia: „La revedere!. Mesajul transmis de FCSB

Steaua - Valencia, meciul de neuitat pentru roș-albaștri

Steaua - Valencia, meciul de neuitat pentru roș-albaștri / Profimedia

  • Mihai Stoica, „urare” specială la 18 ani de la Steaua – Valencia: „La revedere!”
  • Mesajul transmis de FCSB

Mihai Stoica a făcut o „urare” specială la 18 ani de la legendarul meci Steaua – Valencia. Pe 24 februarie 2005, roș-albaștrii eliminau echipa spaniolă la loviturile de departajare, în Ghencea. Condusă de Walter Zenga, FCSB (numită la vremea respectivă, Steaua) reușea un meci fabulos și se califica în optimile de finală din Cupa UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au trecut 18 ani de la acea seară magică pentru suflarea roș-albastră, iar Mihai Stoica a vrut să marcheze momentul așa cum se cuvine.

Mihai Stoica, „urare” specială la 18 ani de la Steaua – Valencia: „La revedere!”

Managerul general de la FCSB se afla și în perioada respectivă la echipă și a trăit la intensitate maximă „loteria penalty-urilor” în fața Valenciei.

Reclamă

Mihai Stoica a postat pe rețelele sociale o fotografie cu el de la meciul respectiv. MM n-a ezitat să își „înțepe” contestatarii și rivalii, la 18 ani de când Steaua reușea minunea în fața a 30.000 de spectatori.

„Acum 18 ani, Steaua – Valencia. Salutare, haterilor, la revedere, haterilor”, a scris Mihai Stoica, pe rețelele sociale.

Reclamă

În plus, Mihai Stoica a postat și câteva fotografii de colecție, alături de eroii Stelei din meciul cu Valencia.

FCSB, mesaj special la 18 ani de la Steaua – Valencia

Și FCSB a sărbătorit în mediul online performanța magnifică reușită de jucătorii lui Walter Zenga, în urmă cu fix 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Un mesaj special a fost postat pe conturile oficiale ale clubului patronat de Gigi Becali.

„Iubitorii culorilor roș-albastre își amintesc ziua de 24 februarie nu doar datorită câștigării Supercupei Europei în 1987, ci și grație unei performanțe mai recente, realizate de echipa noastră, care a continuat performanțele extraordinare ale Campioanei Europei din 1986.

Astăzi se împlinesc 18 ani de la un moment fantastic din istoria fotbalului românesc de după 1989, eliminarea celor de la Valencia C.F, deținătoarea en-titre a Cupei UEFA, la București, de către echipa noastră, în faza șaisprezecimilor. După 0-2 la Valencia, elevii lui Walter Zenga întoarceau soarta calificării grație ”dublei” lui Andrei Cristea și îi eliminau pe spanioli din competiție în urma loviturilor de departajare.

Clubul nostru le mulțumește jucătorilor din sezonul 2004-2005, care au demonstrat, pe 24 februarie 2005, că valoarea acestui club în Europa a fost și va fi una apreciată în lumea fotbalului continental!”, a scris FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Steaua – Valencia, meciul de neuitat din Ghencea

Steaua a pierdut cu 2-0 meciul tur, pe terenul Valenciei, în sezonul 2004/2005 din Cupa UEFA. Roș-albaștrii aveau nevoie de o minune în Ghencea, iar aceasta s-a produs.

Andrei Cristea a marcat o „dublă” de vis și a trimis meciul în prelungiri, apoi la loviturile de departajare. Susținuți de tribunele pline din Ghencea, jucătorii lui Zenga au fost mai inspirați la punctul cu var și s-au impus cu 4-3.

Reclamă

Mirel Rădoi, Florin Lovin, Gabriel Boștină și Nicolae Dică au marcat la loviturile de departajare. Dorinel Munteanu a fost singurul stelist care a ratat.

Baraja și Di Vaio au fost jucătorii Valenciei care au ratat. Cel din urmă a trimis peste poartă, iar Steaua s-a calificat în optimile Cupei UEFA.

Steaua avea să fie eliminată din Cupa UEFA în runda următoare, de altă echipă din Spania. Villarreal s-a impus cu 2-0, la general.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”