Închide meniul

Mircea Lucescu, contestat de ultraşi după Dinamo Kiev – Zorya 1-1: „Un gol, un punct, un bilet la Bucureşti”

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 20:40

Mircea Lucescu, contestat de ultraşi după Dinamo Kiev – Zorya 1-1: „Un gol, un punct, un bilet la Bucureşti

Mircea Lucescu, contestat de ultraşi după Dinamo Kiev - Zorya 1-1

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, contestat de ultraşi după Dinamo Kiev – Zorya 1-1

Buialski a deschis scorul, în minutul 44, dar oaspeţii au egalat la începutul reprizei a doua, în minutul 49, prin iranianul Sayyadmanesh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul egalării, fanii gazdelor au afirşat un banner cu un mesaj pentru Lucescu: „Un gol, un punct, un bilet la Bucureşti”, potrivit sector.depo.ua.

Potrivit altor surse, banner-ul face referire la parcursul din Liga Campionilor, competiţie în care echipa lui Lucescu a marcat un gol şi a obţinut doar un punct, în Grupa E, din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Benfica Lisabona şi FC Barcelona.

Reclamă

Şahtior Doneţk este lider în clasament, 47 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 45 de puncte, şi de Dnipro-1, cu 40 de puncte. Zorya ocupă locul al patrulea, cu 36 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Scenariu incredibil: „Din ce ştiu eu, Burleanu a fost la Mircea Lucescu”

Răzvan Burleanu a încercat două super-lovituri. A negociat cu Hagi şi Răzvan Lucescu pentru postuld e selecţioner. Şeful FRF a primit două refuzuri.

Florin Lovin a lansat un scenariu incredibil. Înaintea să meargă după Răzvan Lucescu în Grecia, Burleanu ar fi încercat să îl convingă pe Mircea Lucescu.

„Trebuie să vedem în ochii cui pică bine pentru că, la cum s-au întâmplat lucrurile în ultimii ani, o astfel de abordare nu poate să șteargă cu buretele ce s-a făcut în ultima vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai vorbim de evoluție, ci de involuția din ultimii ani. Eu cred că se știa dinainte că Hagi va refuza. E părerea mea. Burleanu doar a vrut să ia pulsul, dar era convins de la început că Hagi nu va accepta.

Iar cu Răzvan Lucescu, din ce știu eu, la un moment dat Răzvan Burleanu a fost la Mircea Lucescu și probabil el a spus că a obosit și are nevoie de un suflu tânăr și acesta ar putea fi Răzvan, dacă era să fie un Lucescu la națională. A urmat sfatul lui.

Eu așa văd lucrurile, din afară, e chibițăraie sportivă ce fac eu. Nu a fost ceva sincer cu Hagi, să îi pună un proiect pe masă. (…) Dacă chiar s-a întâmplat așa și dacă chiar Burleanu a crezut cu toată ființa lui că Hagi e soluția pentru națională, e de admirat”, este scenariu lansat de Florin Lovin la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!