Închide meniul

Mircea Lucescu, dat de gol după ce a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev: „Truc vechi! A spus şi la Şahtior de 10 ori asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 11:52

Reclamă
Mircea Lucescu, dat de gol după ce a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev: „Truc vechi! A spus şi la Şahtior de 10 ori asta!

Mircea Lucescu, dat de gol după ce a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci pentru Dinamo Kiev / Profimedia

Mircea Lucescu a fost dat de gol după ce a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev. Jurnalistul Igor Tsyganyk este de părere că marele antrenor român nu are de gând, de fapt, să părăsească echipa în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a suferit o înfrângere fără drept de apel, în prima etapă din campionatul Ucrainei. Dinamo Kiev a fost învinsă cu scorul de 0-3, cu Dnipro, iar la finalul meciului, antrenorul român de 77 de ani a lăsat de înţeles că s-ar putea despărţi de echipa sa.

Mircea Lucescu, dat de gol după ce a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev

„Nu este nevoie să tragem concluzii dintr-un meci. Lucescu a spus că acesta poate fi ultimul lui joc, dar aceasta este vechea lui metodă. Vrea să trezească echipa ca să simtă stresul. Din câte îmi amintesc, a spus de 8-10 ori la Şahtior că va pleca. Acesta este un vechi truc. O mișcare absolut atentă a antrenorului.”

Mi se pare că vrea să câștige campionatul Ucrainei, iar dacă reușește să facă asta, atunci cred că va pleca de la Dinamo. Acesta este doar punctul meu de vedere”, a spus Tsyganyk, citat de sport.ua.

Mircea Lucescu, criticat aspru de un fost selecţioner, după ce Dinamo Kiev a fost umilită

Mircea Lucescu a fost criticat dur de un fost selecţioner al Ucrainei. Myron Markevych condamnă decizia lui Dinamo Kiev de a se baza în continuare pe serviciile antrenorului român.

Reclamă

„E bine că a fost doar 0-3, nu 0-8. Dinamo Kiev este o echipă aflată în degradare. Este o rușine, nu pot arăta atât de rău. Nu știu ce se întâmplă acolo, dar cred că schimbarea trebuie să vină în primul rând la nivelul conducerii.

Dinamo Kiev este mândria națională a Ucrainei. La fel precum mulți fani ai echipei, am rămas fără cuvinte după acest eșec. Au fost umiliți de o echipă care s-a strâns de curând. Nu știu la ce se gândesc jucătorii, poate la un transfer.

Mă uit la Lucescu: ai 77 de ani, ce vrei să mai faci, vrei să ajungi să te scapi pe tine, pe bancă? Dați-l afară, vă faceți de râs! Nu știu dacă sunt în stare să bată și o echipă de veterani, cu jocul acesta. E rușinos„, a declarat Myron Markevych, pentru sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3

„A fost o mare greşeală a conducerii. Eu am vrut să ajungem în Kiev. Era normal să îşi vadă apartamentele, familia, prietenii. Nu ştiu de ce s-a decis asta. A fost un dezavantaj. Am observat această stare la meciurile cu Benfica. A fost o mare greşeală care ne-a costat trei puncte. Nu au fost cu mintea la joc. Le dădea liniştea necesară pentru a aborda acest meci. Starea lor de spirit nu este cea mai bună.

Acum plecăm şi ei se vor limpezi la minte. Este foarte greu. Nu știu de niciun transfer. Habar n-am. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Asta e altceva. Vorbesc foarte serios!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și