Închide meniul

Mircea Lucescu, criticat aspru de un fost selecţioner, după ce Dinamo Kiev a fost umilită: „E ruşinos! Vrei să ajungi să te scapi pe tine, pe bancă?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 16:34

Mircea Lucescu, criticat aspru de un fost selecţioner, după ce Dinamo Kiev a fost umilită: „E ruşinos! Vrei să ajungi să te scapi pe tine, pe bancă?

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimediaimages

Mircea Lucescu a fost criticat dur de un fost selecţioner al Ucrainei. Myron Markevych condamnă decizia lui Dinamo Kiev de a se baza în continuare pe serviciile antrenorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a suferit o înfrângere fără drept de apel, în prima etapă din campionatul Ucrainei. Dinamo Kiev a fost învinsă cu scorul de 0-3, cu Dnipro, iar la finalul meciului, antrenorul român de 77 de ani a lăsat de înţeles că s-ar putea despărţi de echipa sa.

Mircea Lucescu, criticat aspru de un fost selecţioner al Ucrainei

Mircea Lucescu a fost taxat de Myron Markevych, după înfrângerea clară suferită în faţa lui Dnipro. Fostul selecţioner al Ucrainei este de părere că Dinamo Kiev trece printr-un moment dificil, iar schimbarea ar trebui să se facă la nivelul băncii tehnice.

„E bine că a fost doar 0-3, nu 0-8. Dinamo Kiev este o echipă aflată în degradare. Este o rușine, nu pot arăta atât de rău. Nu știu ce se întâmplă acolo, dar cred că schimbarea trebuie să vină în primul rând la nivelul conducerii.

Dinamo Kiev este mândria națională a Ucrainei. La fel precum mulți fani ai echipei, am rămas fără cuvinte după acest eșec. Au fost umiliți de o echipă care s-a strâns de curând. Nu știu la ce se gândesc jucătorii, poate la un transfer.

Reclamă

Mă uit la Lucescu: ai 77 de ani, ce vrei să mai faci, vrei să ajungi să te scapi pe tine, pe bancă? Dați-l afară, vă faceți de râs! Nu știu dacă sunt în stare să bată și o echipă de veterani, cu jocul acesta. E rușinos„, a declarat Myron Markevych, pentru sport.ua.

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3

Mircea Lucescu a făcut un anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3. Marele antrenor român a transmis că aventura sa la gruparea din Ucraina poate ajunge la final.

Nervii lui „Il Luce” au început după ce conducerea lui Dinamo Kiev a luat decizia ca meciul să se dispute la Lviv.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o mare greşeală a conducerii. Eu am vrut să ajungem în Kiev. Era normal să îşi vadă apartamentele, familia, prietenii. Nu ştiu de ce s-a decis asta. A fost un dezavantaj. Am observat această stare la meciurile cu Benfica. A fost o mare greşeală care ne-a costat trei puncte. Nu au fost cu mintea la joc. Le dădea liniştea necesară pentru a aborda acest meci. Starea lor de spirit nu este cea mai bună.

Acum plecăm şi ei se vor limpezi la minte. Este foarte greu. Nu știu de niciun transfer. Habar n-am. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Asta e altceva. Vorbesc foarte serios!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Reacţia lui Igor Surkis, după ce Mircea Lucescu a ameninţat că pleacă de la Dinamo Kiev

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, nu crede că Mircea Lucescu va pleca de la echipă. Mai mult, Surkis e convins că Lucescu va reveni la sentimente mai bune. „Emoţii„, a fost comentariul lui Surkis despre declaraţiile lui Mircea Lucescu.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, criticat de un fost selecţioner al Ucrainei
  • Dinamo Kiev a fost învinsă fără drept de apel de Dnipro, scor 0-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și