Închide meniul

Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 19:43

Reclamă
Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu

Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Oficialii formației din Ucraina încearcă să îl aducă pe banca echipei pe cel mai longeviv antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent liber de contract, „Il Luce” mai are de recuperat 1 milion de euro de la echipa de care s-a despărțit în luna noiembrie a anului trecut. Astfel, mutarea are șanse de a se concretiza.

Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Dinamo Kiev forțează revenirea lui Mircea Lucescu. Oficialii grupării din capitala Ucrainei sunt mulțumiți de performanțele reușite alături de român și doresc să îl instaleze, din nou, la cârma echipei.

Sursa citată anterior anunță faptul că românul ar fi tentat să revină la Kiev, având în vedere că își poate recupera mai repede banii restanți, dar și datorită faptului că a antrenat deja în fotbalul din țara vecină.

În momentul de față, Dinamo Kiev și-a asigurat prezența în preliminariile Champions League, iar participarea în cupele europene reprezintă o prioritate pentru Mircea Lucescu.

Reclamă

Momentan, echipa din Ucraina este antrenată de Oleksandr Shovkovskyi și se află pe locul al 2-lea în clasament, la 4 puncte de liderul Șahtior, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos

Mircea Lucescu a transmis primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Cel mai longeviv antrenor român a fost sincer după terminarea discuțiilor cu cei doi.

Dan Șucu dorește să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid, într-o poziție de conducere a clubului. Totuși, „Il Luce” a făcut acum o declarație surprinzătoare, după discuția cu acționarul majoritar de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a dezvăluit faptul că nu a discutat despre preluarea rapidului cu Dan Șucu și George Copos. Acesta a spus că a vorbit strict despre situația echipei din Giulești și că nu va lua nicio decizie până la data de 1 iulie.

„N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iulie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Mircea Lucescu.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și