Închide meniul

Mircea Rednic nu crede că Mircea Lucescu se va retrage. Propunere incredibilă: „Nu poate fără fotbal! Să vină la UTA!”

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 20:25

Reclamă
Mircea Rednic nu crede că Mircea Lucescu se va retrage. Propunere incredibilă: Nu poate fără fotbal! Să vină la UTA!”

Mircea Rednic nu crede că Mircea Lucescu se va retrage

Mircea Rednic, la un meci jucat de UTA / Profimedia Images

Mircea Rednic nu crede că Mircea Lucescu se va retrage din fotbal. Tehnicianul celor de la UTA a vorbit despre anunțul făcut de „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu și-a anunțat demisia de la Dinamo Kiev, și totodată și retragerea din fotbal, după o partidă cu Șahtior, pierdută de către formația din capitala Ucrainei cu scorul de 0-1.

Mircea Rednic nu crede că Mircea Lucescu se va retrage. Ce a transmis antrenorul de la UTA

După anunțul surprinzător al lui Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la UTA a dezvăluit că „Il Luce” nu poate trăi fără fotbal. Totodată, Mircea Rednic i-a făcut o propunere de senzație tehnicianului ajuns la 78 de ani. Acesta i-a transmis faptul că s-ar bucura să lucreze împreună la UTA. Totodată, Rednic a recunoscut faptul că cei de la Rapid și de la Dinamo se vor lupta pentru a-l aduce în anturajul echipei pe antrenor.

„Acum am venit de la antrenament, am auzit știrea. Eu îl cunosc foarte bine, am crescut lângă el, eu nu cred că se retrage. Eu cred că și-a încheiat doar angajamentul cu Dinamo Kiev. Mircea nu poate să trăiască fără fotbal.

Poate și conjunctura care este acolo, condițiile în care a lucrat, poate și în urma rezultatelor a luat această decizie, dar eu nu cred că se retrage. Maxim poate în alt rol. El nu poate să stea departe de fotbal, să nu dea o indicație, spune un om care îl cunoaște foarte bine.

Reclamă

Mai mult ca sigur va fi un duel Rapid – Dinamo pentru a-l atrage într-un proiect, dar și UTA!  Și Corvinul ar avea prioritate (n.r. râde).

Eu am jucat cu domul Lucescu, la Hunedoara jucam cu el, Dumitrache și Lungu, el era și antrenor. Și-a pus amprenta pe cariera mea de jucător, dar și pe cea de antrenor. Am avut șansa de a lucra cu el. Am avut multe de învățat. Unde a fost făcea tot, de la îngrijitor al terenului la magazioner, bucătar, absolut tot.

Vreau să îl sun, și el a fost lângă mine în momentele grele. Îi suntem recunoscători. Și el m-a sunat după operație”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal

„Totul se termină. Am dat 15 ani fotbalului ucrainean și meciul cu Șahtior a fost ultimul în fruntea Dinamo. Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dat 15 ani fotbalului din Ucraina.

Așa am decis să-mi pun capăt carierei. A fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Va mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină – o carieră fotbalistică, dragoste și viață. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Mircea Lucescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și