Închide meniul

Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai a reușit să egaleze în prelungiri

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 17:06

Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai a reușit să egaleze în prelungiri

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi / Profimedia

  • Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită
  • Al-Tai a reușit să egaleze în ultimul minut

Mirel Rădoi a obținut un egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai, formația antrenată de român, a reușit să scoată un punct chiar în prelungirile meciului cu Al Khaleej, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Al-Tai a urcat pe locul 7 în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 26 de puncte.

Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai a reușit să egaleze în prelungiri

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost condusă cu 0-2, după o primă repriză foarte modestă. În actul secund, însă, elevii tehnicianului român și-au revenit și au reușit să egaleze. Al Johani a redus din diferență în minutul 80, iar gazdele au înscris în proprie poartă în minutul 90+3, stabilind astfel scorul final, 2-2.

Reclamă

Rezultatul este unul pozitiv, ținând cont de desfășurarea meciului. Totuși, Al-Khaleej ocupă doar locul 14 în prima ligă arabă, fiind pe loc retrogradabil.

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai: „Am avut contacte chiar şi în perioada naţionalei!”

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai. Fostul tehnician de la Universitatea Craiova a dezvăluit că echipa din Golf l-a contactat încă de pe vremea când pregătea echipa naţională.

Reclamă

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova la începutul lunii decembrie. Tehnicianul de 41 de ani nu a stat mult timp „pe bară”, în urmă cu câteva zile a semnat cu Al-Tai, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, un contract valabil pe un an şi jumătate.

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte. Chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova. Pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Reclamă 4 / 0/3

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă. Am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai