Închide meniul

Mirel Rădoi, la un pas să se despartă de Al-Bataeh! O formaţie cunoscută i-a pregătit un salariu uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 21:29

Reclamă
Mirel Rădoi, la un pas să se despartă de Al-Bataeh! O formaţie cunoscută i-a pregătit un salariu uriaş!

Mirel Rădoi, la un pas să se despartă de Al-Bataeh

Mirel Rădoi / AntenaSport

Mirel Rădoi e la un pas să se despartă de Al-Bataeh! Fostul selecţioner al României e dorit de Al-Jazira, echipă deţinută de nimeni altul decât șeicul Mansour bin Zayed, care este şi patronul lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Al-Jazira i-a pregătit lui Mirel Rădoi (42 de ani) un salariu anual de 2.5 milioane de euro pe sezon. Contractul va putea fi semnat în următoarele zile, dacă Mirel Rădoi va accepta să o părăsească pe Al-Bataeh.

Mirel Rădoi, la un pas să se despartă de Al-Bataeh!

Al-Bataeh este pe locul 7 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Al-Jazira este pe locul 5, considerat slab pentru pretenţiile şeicului bin Zayed.

Al-Jazira este în căutarea unui antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigură Bob de Klerk (61 de ani).

Dacă îşi va da acordul pentru a merge la Al-Jazira, acesta ar fi cel de al treilea club pe care îl antrenează în Golf Mirel Rădoi. El a fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Rezultatele obţinute de Mirel Rădoi cu Al-Bataeh, o echipă fără pretenţii, au impresionat în Emiratele Arabe Unite, motiv pentru care fostul selecţioner al României este prima variantă de antrenor pentru Al-Jazira.

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate: „E prima dată când se întâmplă asta”

Cosmin Olăroiu a transmis un mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu echipa fostului selecționer al echipei naționale.

Duelul dintre Al-Bataeh și Al-Sharjah a fost unul de senzație. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0, dar elevii lui Cosmin Olăroiu au revenit în meci, iar scorul final al acestui duel a fost de 3-3.

Reclamă 4 / 0/3

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

”A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practic, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

De asemenea, tot în cadrul aceleiași conferințe, antrenorul român a răbufnit, după ce meciul pe care echipa sa tocmai l-a jucat a fost la doar 2 zile după meciurile echipelor naționale din Emirate și Bahrain.

”Programarea arată o mare lipsă de respect față de Sharjah. Din păcate, eu nu înțeleg, nimeni nu spune nimic că suntem programați să jucăm la 48 de ore de la meciul echipei naționale, în mai puțin de 48 de ore. Nu mai am nimic de zis”, a mai spus românul.

Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu

Mirel Rădoi a făcut plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate, încheiat cu scorul de 3-3. Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu au fost la un pas de a juca în finala Cupei UEFA în sezonul 2005-2006. Echipa patronată de Gigi Becali a fost eliminată dramatic în semifinale de Middlesbrough, după ce a condus echipa engleză cu 3-0 la general.

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Al Bateh și Al Sharjah, Mirel Rădoi a vorbit despre relația sa cu antrenorul adversarilor, Cosmin Olăroiu. Fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că „Oli” este tehnicianul pe care îl laudă mereu și că fără el nu ar fi devenit „antrenorul de astăzi”.

„Cosmin Olăroiu este antrenorul pe care mereu îl laud. Datorită lui sunt antrenorul de azi. Nu e ușor să joci împotriva lui. Știe felul în care joc, iar eu știu cum joacă el.

Reclamă

Meciul nostru contra echipei lui este cel mai dificil. Din punctul meu de vedere, Sharjah este cea mai bună echipă ca organizare defensivă.

Diferențele dintre echipele noastre sunt mari. Sharjah vrea să câștige toate trofeele, în timp ce noi vrem să încheiem pe o poziție superioară față de cea obținută sezonul trecut”, a spus Mirel Rădoi, potrivit dubaisports.ae.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și