Închide meniul

Mirel Rădoi, mesaj categoric după ce Al Tai a fost învinsă de echipa lui Cristiano Ronaldo: „Mai bine rămân acasă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 11:16

Mirel Rădoi, mesaj categoric după ce Al Tai a fost învinsă de echipa lui Cristiano Ronaldo: Mai bine rămân acasă!”

Mirel Rădoi, mesaj categoric după ce Al-Tai a fost învinsă de echipa lui Cristiano Ronaldo

Mirel Rădoi / Hepta

Mirel Rădoi a transmis un mesaj categoric, după ce Al-Tai a fost învinsă de Al-Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul român s-a declarat extrem de nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi, pe care îi îndeamnă să rămână acasă, în loc să se prezinte așa la un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Tai a cedat în duelul cu Al-Nassr, Trupa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 2-0, lusitanul marcând și el un gol, din penalty. Al doua reușită a fost semnată de către Talisca.

Mirel Rădoi, mesaj categoric după ce Al Tai a fost învinsă de echipa lui Cristiano Ronaldo

Mirel Rădoi a oferit primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Cristiano Ronaldo. Fostul selecționer a fost extrem de supărat după meci, taxându-și jucătorii pentru lipsa de concentrare.

De asemenea, Rădoi a mai declarat că fotbaliștii săi s-au relaxat, gândindu-se că sezonul este încheiat, odată ce echipa s-a salvat de la retrogradare.

„A fost un meci între două echipe cu situații diferite. Cu Al-Nassr care luptă pentru titlu și cu noi, care ne-am salvat de la retrogradare și credem că s-a încheiat sezonul.

Reclamă

Am simțit ce se va întâmpla în repriza a doua. Știam că Al-Nassr poate înscrie oricând, am simțit. Nu voi accepta o astfel de mentalitate din partea jucătorilor.

Dacă jucătorii continuă astfel și arată aceeași lipsă de concentrare, e mai bine să rămână acasă!”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

După înfrângerea cu Al-Nassr, Al-Tai ocupă locul șapte în Arabia Saudită, cu 34 de puncte, obținute după 27 de runde disputate. De cealaltă parte, trupa lui Cristiano Ronaldo este la trei puncte distanță de liderul Al-Ittihad, cu trei etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, înfrângere de necrezut în Arabia Saudită. Echipa lui conducea cu 3-0 încă din prima jumătate de oră! Gol primit în minutul 90+11

Mirel Rădoi a suferit o înfrângere de necrezut în Arabia Saudită. Al-Taee a pierdut în faţa ultimei clasate, Al-Batin, scor 3-4. Gazdele au obţinut victoria cu un gol marcat în minutul 90+11.

Al-Taee a pierdut miercuri, în deplasare, scor 3-4, în faţa formaţiei Al-Batin, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0 încă din prima jumătate de oră.

Echipa antrenată de tehnicianul român Mirel Rădoi, Al-Taee a avut un start de meci fantastic cu Al-Batin, şi a condus cu 3-0 în minutul 28. Sayoud a deschis scorul în minutul 14, apoi Mbenza a făcut 2-0 în minutul 18, pentru ca în minutul 28 Musona să transforme un penalti. 3-0 pentru oaspeţii de la Al-Taee.

Gazdele au reuşit să înscrie un gol în minutele de prelungire ale primei părţi, prin Lopez Patron, iar Rădoi şi compania conduceau cu 3-1 la pauză.

Repriza secundă a fost un coşmar pentru oaspeţi. Al-Shammari a înscris al doilea gol al lui Al-Batin, în minutul 52, apoi nu s-a mai înscris până pe final. Roa a egalat în minutul 87, iar Lopez Patron a adus victoria lui Al-Batin transformând un penalti în minutul 90+11 şi provocând o mare surpriză în Saudi Professional League.

Al-Batin este ultima clasată în campionat, cu 18 puncte, în timp ce Al-Taee este a şaptea, cu 34 de puncte, anunţă news.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și