Închide meniul

Mirel Rădoi, înfrângere de necrezut în Arabia Saudită. Echipa lui conducea cu 3-0 încă din prima jumătate de oră! Gol primit în minutul 90+11

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 10:38

Reclamă
Mirel Rădoi, înfrângere de necrezut în Arabia Saudită. Echipa lui conducea cu 3-0 încă din prima jumătate de oră! Gol primit în minutul 90+11

Motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro, când evolua în Golf

Mihai Rotaru / Profimedia

Mirel Rădoi a suferit o înfrângere de necrezut în Arabia Saudită. Al-Taee a pierdut în faţa ultimei clasate, Al-Batin, scor 3-4. Gazdele au obţinut victoria cu un gol marcat în minutul 90+11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Taee a pierdut miercuri, în deplasare, scor 3-4, în faţa formaţiei Al-Batin, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0 încă din prima jumătate de oră.

Mirel Rădoi, înfrângere de necrezut în Arabia Saudită

Echipa antrenată de tehnicianul român Mirel Rădoi, Al-Taee a avut un start de meci fantastic cu Al-Batin, şi a condus cu 3-0 în minutul 28. Sayoud a deschis scorul în minutul 14, apoi Mbenza a făcut 2-0 în minutul 18, pentru ca în minutul 28 Musona să transforme un penalti. 3-0 pentru oaspeţii de la Al-Taee.

Gazdele au reuşit să înscrie un gol în minutele de prelungire ale primei părţi, prin Lopez Patron, iar Rădoi şi compania conduceau cu 3-1 la pauză.

Repriza secundă a fost un coşmar pentru oaspeţi. Al-Shammari a înscris al doilea gol al lui Al-Batin, în minutul 52, apoi nu s-a mai înscris până pe final. Roa a egalat în minutul 87, iar Lopez Patron a adus victoria lui Al-Batin transformând un penalti în minutul 90+11 şi provocând o mare surpriză în Saudi Professional League.

Reclamă

Al-Batin este ultima clasată în campionat, cu 18 puncte, în timp ce Al-Taee este a şaptea, cu 34 de puncte, anunţă news.ro.

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu a anunţat că nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi, după conflictul care a avut loc între cei doi la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a plecat cu scandal din Bănie, iar oficialul oltenilor nu mai este dispus să se împace cu fostul selecţioner al României.

Sorin Cârțu a dezvăluit că Mirel Rădoi a venit la el în birou pentru a-și cere scuze, înainte să demisioneze. Totuși, fostul mare atacant nu i-a acceptat scuzele și a refuzat să-i strângă mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, da, dezamăgirea vieţii. I-am spus: el mă uită pe mine, eu îl uit pe el. Nu am existat, el nu a existat. Rădoi nu a fost corect în ceea ce a expus acolo. Eu nu l-am inflenţat cu nimic în deciziile lui. Cum a povestit acolo şi ce a povestit…

Eu am stat luni două ore cu el şi nu ştiu dacă am vorbit 30 de secunde de meciul pierdut. Şi tu după apari… de ce nu mi-ai spus mie în alea două ore când am stat de vorbă?

Nu, n-am nicio treabă. Tu ai ieşit, ai făcut iureş la televizor şi după vine să îşi ceară scuze, să dea mâna cu mine. Cum să accept aşa ceva? Mă faci varză la televizor şi pe urmă îţi ceri scuze între patru ochi. Chiar mă subapreciezi!

Bineînţeles că nu i-am strâns mâna şi nici nu vreau să mă împac. El să nu mă aibă pe mine pe gând, eu nu îl am pe el. E simplu!”, a spus Sorin Cârţu, la podcastul Tare de tot.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și