Închide meniul

Momente copleşitoare la meciurile celor de la Real Madrid şi Liverpool! Vinicius şi Alisson, afectaţi de moartea lui Pele

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2022, 22:47 / Actualizat: 31 decembrie 2022, 16:03

Momente copleşitoare la meciurile celor de la Real Madrid şi Liverpool! Vinicius şi Alisson, afectaţi de moartea lui Pele

Moment de reculegere pentru Pele

Colaj Orange Sport

Momente copleşitoare la meciurile celor de la Real Madrid şi Liverpool. Legenda Braziliei a decedat la vârsta de 82 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Liverpool – Leicester şi Valladolid – Real Madrid s-a ţinut un minut de reculegere în memoria marelui Pele. Cei mai afectaţi au fost jucătorii brazilieni.

Momente copleşitoare la meciurile celor de la Real Madrid şi Liverpool

Vinicius, Mariano, dar şi brazilianul Ronaldo, cel care stătea lângă Florentino Perez în tribună, au părut extrem de afectaţi în timpul momentului de reculegere pentru Pele. Şi pe teren imaginile au fost apăsătoare. Cei mai afectaţi au părut a fi Vinicius şi Rodrigo.

Şi înainte de Liverpool – Leicester au fost momente emoţionante. Ca si Vinicius, Alisson a părut că spune o rugăciune pentru marele Pele.

Ronaldo, devastat după moartea lui Pele. Mesaj istoric: „Pele, prietene, tu ai fost adevăratul Fenomen!”

Brazilianul Ronaldo este devastat după moartea lui Pele. Al treilea cel mai bun marcator din istoria naţionalei Braziliei a avut o reacţie impresionantă când a aflat că legenda Selecao a încetat din viaţă, la 82 de ani.

Reclamă

Ronaldo Nazario şi-a luat rămas bun de la cel care i-a fost bun prieten şi pe care l-a urmat la echipa naţională. Pele este singurul jucător care a reuşit să câştige de trei ori Cupa Mondială.

Unic. Incredibil. Tehnic. Creativ. Perfect. Nu mai este nimeni ca el. Când Pele a venit, a rămas. Fără să părăsească vârful, ne părăsește astăzi. Regele fotbalului, unicul. Cel mai bun din toate timpurile. Lumea este în doliu. Tristețea despărțirii s-a amestecat cu imensa mândrie a istoriei scrise.

Ce privilegiu a fost să vin după tine, prietene. Talentul tău este o şcoală prin care fiecare jucător ar trebui să treacă. Moştenirea ta va dăinui în viitoarele generaţii. Aşa vei trăi mai departe. Mulţumesc, Pele. Odihneşte-te în pace!„, a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a avut o reacţie emoţionantă şi pentru italienii de la gazzetta.it: „Pele, prietene, tu ai fost adevăratul Fenomen„.

Astăzi sunt trist pentru că un prieten pe care l-am iubit şi care m-a iubit a murit. A fost un om care a devenit un simbol al frumuseţii fotbalului. Porecla pe care o mai port, ‘Fenomenul’… mereu m-am gândit cât de mare fusese el: era Pele, adevăratul Fenomen„, a fost mesajul fostului atacant al lui Barcelona şi Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și