Închide meniul

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a acceptat transferul Al-Nassr! Dezvăluirile starului lusitan: „De asta sunt aici!”

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 20:34

Reclamă
Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a acceptat transferul Al-Nassr! Dezvăluirile starului lusitan: „De asta sunt aici!

Cristiano Ronaldo a primit un mesaj special de ziua lui, de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, noul jucător al lui Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să se transfere la Al-Nassr. Starul lusitan a dat curs propunerii saudiţilor deoarece vrea să pună umărul la dezvoltarea fotbalului din Golf, care susţine că are un potenţial enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este noul jucător de la Al-Nassr. Atacantul ajuns la 37 de ani, ultima dată la Manchester United, va fi plătit regeşte şi va încasa 200 de milioane de euro.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a acceptat să se transfere la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu pentru noua sa echipă, Al-Nassr, în care expune principalul motiv pentru care a acceptat transferul. Starul lusitan susţine că este extrem de fericit pentru că a dat curs ofertei saudiţilor, şi a declarat că abia aşteaptă să debuteze pentru noua sa echipă.

Mai mult decât atât, CR7 a dezvăluit că vrea să contribuie la dezvoltarea sportivă a ţării, mărturisind că jucătorii de valoarea din campionatul Arabiei Saudite au contribuit la decizia sa de a semna contractul cu Al-Nassr.

„Mă simt extrordinar să fiu aici. Este o onoare. Abia aştept să debutez, să fac oamenii fericiţi, să mă fac pe mine fericit. Sunt foarte bucuros să fiu aici. Cel mai important lucru este prezentul, să mă bucur de lucruri, să ajut clubul şi să contribui la dezvoltarea ţării aşa cum merită. Sunt aici să fac parte din noua generaţie.

Reclamă

Campionatul are potenţial, sunt mulţi jucători buni aici, puternici şi competitivi. De asta sunt aici!”, a declarat Cristiano Ronaldo, într-un interviu pentru pagina oficială a celor de la Al-Nassr.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat! Portughezul voia să își facă debutul în această seară, chiar dacă este în continuare suspendat.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Al-Nassr și Al-Ta’ee, care inițial trebuia să aiba loc joi, de la ora 17:00, va fi reprogramată pentru ziua de vineri, de la aceeași oră.

Meciul nu s-a putut disputa astăzi din cauza condițiilor meteo neprielnice. Vestea nu le-a picat deloc bine celor 28.000 de fani care și-au cumpărat bilet la meci.

„Din cauza ploii torențiale și a condițiilor meteo care au afectat instalațiile electrice de la stadion, vă informăm oficial că meciul din această seară cu Al-Ta’ee va fi amânat cu 24 de ore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a fost comunicatul emis de la Al-Nassr.

Cristiano vrea să joace în acest meci, deși este în continuare suspendat după un meci de la Manchester United. Pe data de 9 octombrie 2022, la finalul partidei cu Everton, i-a dat peste mână unui fan al echipei adverse și i-a aruncat telefonul. Chiar dacă s-a transferat la un club dintr-un alt campionat, suspendarea de două etape primită atunci tot se aplică.

Conform presei din Anglia, superstarul portughez este dispus să debuteze chiar în partida cu Al-Ta’ee, ignorând astfel pedeapsa primită în Anglia. Dacă va fi cazul, jurnaliștii britanici susțin că atât Ronaldo, cât și clubul saudit vor primi o amendă uriașă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și