Închide meniul

Motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului lui Rangers, la ultimul meci. Anunțul antrenorului: „Să fim realiști!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 20:31

Motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului lui Rangers, la ultimul meci. Anunțul antrenorului: „Să fim realiști!

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

S-a aflat motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului lui Rangers, la ultimul meci din campionatul Scoției. Internaționalul român s-a recuperat recent după accidentarea teribilă suferită în ianuarie 2022. El a bifat două apariții în ultima perioadă, însă n-a fost inclus în lot și la partida cu Livingston. Fără Hagi Jr, Rangers s-a impus categoric, scor 3-0, în etapa a 26-a din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost lăudat recent de antrenorul lui Rangers, Michael Beale. Totuși, fiul „Regelui” nu s-a aflat nici măcar pe bancă la meciul cu Livingston.

Motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului lui Rangers, la ultimul meci

Tehnicianul echipei de pe Ibrox a explicat că a luat această decizie spre binele lui Ianis. Beale consideră că Hagi ar fi putut întâmpina probleme de ordin medical din cauza terenului sintetic pe care s-a disputat partida de sâmbătă.

Ianis Hagi a stat un an și 7 zile departe de fotbal după ce a suferit o accidentare gravă la ligamentele genunchiului. Michael Beale n-a vrut să riște o nouă accidentare și a preferat să-l menajeze pe mijlocașul român.

„Ianis nu a avut niciodată probleme să joace pe suprafețele artificiale. Dar s-a întors recent după o accidentare gravă, așa că trebuie să fim realiști.

Reclamă

Câțiva dintre fotbaliștii noștri au avut probleme cu terenul sintetic, l-am pierdut pe John Souttar pe un astfel de gazon, în prima parte a sezonului”, a spus Michael Beale, în cadrul unei conferințe de presă.

Rangers se află pe locul 2 în campionatul scoțian. Formația lui Ianis Hagi are 61 de puncte, după 25 de etape jucate. Liderul Celtic este la o distanță considerabilă, de 9 puncte.

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi

Recent, antrenorul lui Rangers a remarcat un aspect important în jocul lui Ianis Hagi. Michael Beale a declarat că internaţionalul român este un jucător polivalent, care ajută echipa în momentele cheie. Totodată, tehnicianul scoţienilor a declarat că vor exista multe plecări de la trupa de pe Ibrox.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers, după accidentarea cumplită care l-a ţinut departe de teren timp de aproximativ un an. Fiul „Regelui” a bifat chiar şi un meci ca titular, în Cupa Scoţiei.

Michael Beale a dezvăluit că vor exista mişcări de trupă la Rangers, iar ca urmare mai mulţi jucători vor părăsi formaţia. Acesta susţine că există prea mulţi fotbalişti în lotul său, iar acest fapt se datorează şi accidentărilor multiple care au avut loc în cadrul grupului.

Totodată, Beale a dezvăluit că echipa are nevoie de jucători ca Ianis Hagi, care pot evolua pe mai multe posturi în atac, şi astfel aduc un plus echipei.

„Avem prea mulți jucători din punctul meu de vedere. E un motiv pentru care am adus unul sau doi în plus, am avut multe probleme cu accidentările și a trebui să suplimentăm. Vreau ca toți jucătorii să-și știe rolul în echipă și este dificil că acest lucru să se întâmple când ai un lot mare.

În plus, avem jucători care pot evolua pe mai multe poziții ca Hagi, Tillman, Kent, Arfield, Kamara, Raskin. Jucătorii care nu evoluează doar pe un post îți dau mai multe opțiuni. Căutăm astfel de jucători, ne ajută”, a declarat Michael Beale, conform scotsman.com.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și