Închide meniul

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund: „Moare fotbalul”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 9:24

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund: „Moare fotbalul

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund. Partida dintre Brentford şi Wolverhampton din turul 3 al Cupei Angliei a oferit un moment inedit în minutul 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Gomes, mijlocaşul celor de la Wolverhamtpon, a fost eliminat, după ce l-a călcat pe Christian Norgaard. Arbitrul Tony Harrington a surprins însă pe toată lumea în momentul în care a scos din buzuar un cartonaş rotund.

Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund

Pe lângă decizia arbitrului de a îl elimina pe Joao Gomes, considerând că pedeapsa este mult mai dură, fanii lui Wolves au glumit pe internet spunând că „moare fotbalul” sau „sunt mai supărat din cauza cartonaşului rotund decât din cauza deciziei”.

Există însă două explicaţii pentru forma cartonaşului roşu de la meciul dintre Brentford şi Wolverhampton din Cupa Angliei. Potrivit dailymail.co.uk, aceste cartonaşe au mai fost folosite şi la începutul anilor 2000, cu scopul de a-i ajuta pe jucătorii şi spectatorii care nu pot diferenţia culorile.

Reclamă

De asemenea, arbitrilor le ia mulţi mai puţin timp să scoată cartonaşul dorit din buzunar, forma cartonaşului indicând din prima dacă este galben sau roşu.

Wolverhampton a jucat în 10 oameni, dar a reuşit să plece neînvinsă de pe terenul lui Brentford. Oamenii lui Thomas Frank au deschis scorul în minutul 41 prin Neal Maupay, dar Wolverhampton a restabilit egalitatea în minutul 64, Thomas Doyle. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar în această fază a competiţiei în Cupa Angliei, partdele încheiate la egalitate se rejoacă.

Imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, după Liverpool – Newcastle 4-2

Au apărut imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, la finalul meciului Liverpool – Newcastle, scor 4-2, din etapa a 20-a din Premier League. Managerul „cormoranilor” a sărbătorit victoria pe teren, bucuria i-a fost stricată în momentul în care şi-a pierdut verigheta.

Reclamă 4 / 0/3

Mohamed Salah a făcut spectacol pe Anfield împotriva lui Newcastle. Înainte să plece la Cupa Africii, egipteanul a reuşit o „dublă” şi a contribuit decisiv la celelalte două goluri. A atins borna de 150 de reuşite în tricoul lui Liverpool, chiar dacă a ratat un penalty.

Imediat după fluierul final, Klopp a intrat pe gazon şi a sărbătorit alături de jucători, dar şi-a pierdut inelul de pe deget. A început imediat să îl caute şi a fost „salvat” de un cameraman. Acesta i-a arătat locul în care căzuse verigheta.

Jurgen Klopp i-a mulţumit şi a sărutat inelul în faţa camerei de filmat. După, s-a dus şi i-a salutat pe fanii din peluză. Imaginile au devenit imediat virale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și