Închide meniul
VIDEO

Imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, după Liverpool – Newcastle 4-2. Şi-a pierdut verigheta pe teren! Un cameraman l-a salvat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 10:20

Imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, după Liverpool – Newcastle 4-2. Şi-a pierdut verigheta pe teren! Un cameraman l-a salvat

Imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, după Liverpool - Newcastle 4-2

Klopp şi-a pierdut verigheta pe teren / Colaj Profimediaimages/Instagram

Au apărut imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, la finalul meciului Liverpool – Newcastle, scor 4-2, din etapa a 20-a din Premier League. Managerul „cormoranilor” a sărbătorit victoria pe teren, bucuria i-a fost stricată în momentul în care şi-a pierdut verigheta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah a făcut spectacol pe Anfield împotriva lui Newcastle. Înainte să plece la Cupa Africii, egipteanul a reuşit o „dublă” şi a contribuit decisiv la celelalte două goluri. A atins borna de 150 de reuşite în tricoul lui Liverpool, chiar dacă a ratat un penalty.

Imagini fabuloase cu Jurgen Klopp, după Liverpool – Newcastle 4-2

Imediat după fluierul final, Klopp a intrat pe gazon şi a sărbătorit alături de jucători, dar şi-a pierdut inelul de pe deget. A început imediat să îl caute şi a fost „salvat” de un cameraman. Acesta i-a arătat locul în care căzuse verigheta.

Jurgen Klopp i-a mulţumit şi a sărutat inelul în faţa camerei de filmat. După, s-a dus şi i-a salutat pe fanii din peluză. Imaginile au devenit imediat virale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Optus Sport (@optussport)

Liverpool, victorie spectaculoasă cu Newcastle

Liverpool a învins-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, pe Newcastle, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a campionatului Angliei, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Liverpool au marcat Salah, în minutele 49 şi 86 (penalti), Jones, în minutul 74, şi Gakpo, în minutul 78, în timp ce pentru Newcastle au înscris Isak, în minutul 54, şi Botman, în minutul 81.

În minutul 23, Salah a ratat un penalti pentru Liverpool, iar Newcastle a înscris în minutul 37 prin Burn, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

În clasament, Liverpool este lider, cu 45 de puncte, iar Newcastle este pe 9, cu 29 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și