Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi a râs de Florentino Perez după ce a refuzat 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe! „L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 9:43

Nasser Al-Khelaifi a râs de Florentino Perez după ce a refuzat 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe! „L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!

Nasser Al-Khelaifi a făcut scandal după Real Madrid - PSG 3-1

Getty Images

Președintele liderului din Hexagon, Nasser Al-Khelaifi, s-a amuzat pe seama dorinței uriașe pe care Florentino Perez o are pentru trasferul lui Mbappe. „L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!”, a spus Al-Khelaifi, citat de sport.es, conform eurosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Real Madrid 1-0 | Nasser Al-Khelaifi: Aproape că PSG nu are o relație cu Real Madrid

După desele tentative eșuate ale celor de la Real Madrid de a-l transfera pe Kylian MBappe, Nasser Al-Khelaifi a dezvăluit că relațiile dintre cele două cluburi sunt reci. PSG a refuzat în vara lui 2021 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe.

”Aproape că nu avem vreo relație cu Real Madrid. Nu am de gând să mă întorc la ce s-a întâmplat între noi, avem păreri, mentalități și obiective diferite. Cred în fotbalul accesibil tuturor, de la cel mai mic club până la cel mai mare”, a spus Al-Khelaifi, înaintea duelului de la Paris.

PSG – Real Madrid 1-0 | Cum a uitat Kylian Mbappe de transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost decisiv în victoria din turul optimilor Ligii Campionilor. A marcat singurul gol al meciului, chiar în prelungiri, după o fază antologică. La final, el a dezvăluit că nu s-a gândit nicio secundă la eventualul transfer la Real Madrid, despre care toată lumea vorbește în ultimul an.

”Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

Reclamă

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Kylian Mbappe, cifre uriașe la PSG

Mbappe este cel mai scump jucător din lume. Potrivit Transfermarkt, atacantul lui PSG are o cotă de piață de 160 de milioane de euro. De altfel, Real Madrid a făcut pentru el o ofertă chiar și de 200 de milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de șeicul grupării din Ligue 1.

Chiar dacă nu a fost lăsat la Real Madrid, Mbappe a continuat să aibă cifre spectaculoase și la PSG. În cele 32 de meciuri disputate în toate competițiile, el și-a trecut în cont 22 de goluri și 16 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și