Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, în culmea fericirii după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021: „Ne mândrim că cel mai bun jucător din lume îmbracă tricoul roş-albastru!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 noiembrie 2021, 23:48

Nasser Al-Khelaifi, în culmea fericirii după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021: „Ne mândrim că cel mai bun jucător din lume îmbracă tricoul roş-albastru!

Nasser Al-Khelaifi, în culmea fericirii după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, în culmea fericirii după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Moment istoric la Paris! Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a şaptea oară în carieră. Superstarul argentinian a avut parte de o mare surpriză după ce a primit mult râvnitul trofeu: celebrul Turn Eiffel din Paris a fost luminat pentru a celebra reuşita istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nasser Al-Khelaifi a fost în culmea fericirii. „Clubul este incredibil de mândru că unul dintre jucătorii noştri a câştigat acest trofeu prestigios. Leo scrie din nou istorie. Alături de suporterii din întreaga lume, ne mândrim că cel mai bun fotbalist din lume îmbracă tricoul roş-albastru”, a reacţionat Nasser Al-Khelaifi, şeicul lui PSG.

În afară de faptul că Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021, Nasser Al-Khelaifi are un alt motiv de mândrie. Trei jucători de la PSG se află în top 10 în clasamentul pentru mult râvnitul trofeu. Vicecampioana Franţei are mai mulţi fotbalişti chiar şi decât Chelsea, campioana Europei.

Cum arată top 10 în clasament:

1. Lionel Messi (PSG)
2. Robert Lewandowski (Bayern Munich)
3. Jorginho (Chelsea)
4. Karim Benzema (Real Madrid)
5. N’Golo Kante (Chelsea)
6. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
7. Mohamed Salah (Liverpool)
8. Kevin de Bruyne (Manchester City)
9. Kylian Mbappe (PSG)
10. Gianluigi Donnarumma (PSG)

Reclamă
Citește și:

Lionel Messi, prima reacție după ce a câștigat pentru a șaptea oară Balonul de Aur

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Atacantul de 34 de ani a scris istorie chiar la Paris, acolo unde a ajuns să joace după ce a plecat de la Barcelona și a ajuns să îmbrace tricoul lui PSG. Starul argentinian a scris istorie și a cucerit cel mai râvnit trofeu!

Vizibil emoționat în timp ce a urcat pe scena de la Theatre du Chatelet, Leo Messi a ținut un discurs spectaculos. A vorbit în fața starurilor care au participat la gală. Cristiano Ronaldo a fost marele absent.

„Bună seara tuturor. Adevărul este că e incredibil să fiu aici. În ultimii ani nu știam ce se va întâmpla. Nu știam cât voi mai putea rămâne la acest nivel. Sunt foarte foarte fericit. Vreau să continui să lupt alături de clubul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să îi felicit pe toți foștii mei coechipieri de la Barcelona, pe toți cei de la naționala Argentinei. Este un vis după ce am luptat atât de mulți ani, în tricoul Argentinei, să câștig Cuopa America. Este foarte special pentru mine. Le mulțumesc copiilor mei, soției, părinților mei! Vreau să sărbătoresc acum. A fost o onoare să lupt cu Robert Lewandowski, el l-a meritat anul trecut!„, a declarat Lionel Messi imediat după ce a fost desemnat câștigătorul Balonului de Aur 2021.

Recomandări
  • Nasser Al-Khelaifi, în culmea fericirii după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021
  • Prima reacţie a şeicului de la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și