Închide meniul

OFICIAL | Neymar a semnat cu Al-Hilal: „Sunt aici, în Arabia Saudită”! Ar putea câştiga 400 de milioane de dolari în 2 ani!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 20:28

OFICIAL | Neymar a semnat cu Al-Hilal: „Sunt aici, în Arabia Saudită! Ar putea câştiga 400 de milioane de dolari în 2 ani!

Neymar a semnat cu Al-Hilal: "Sunt aici, în Arabia Saudită"!

Neymar, în tricoul lui Al-Hilal / Twitter

Neymar a semnat cu Al-Hilal! Transferul brazilianului a fost anunţat de clubul saudit, pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt aici în Arabia Saudită, sunt Hilali!”, a fost primul mesaj pe care l-a transmis Neymar după ce a semnat cu Al-Hilal pe 2 ani.

Neymar a semnat cu Al-Hilal: „Sunt aici, în Arabia Saudită”!

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Neymar ar putea câştiga 400 de milioane de dolari până în 2025.

El va avea un salariu stagional de 150 de milioane de dolari, la care s-ar adăuga 100 de milioane de dolari din bonusuri comerciale.

Romano a precizat că Neymar nu va avea în contract o opţiune de prelungire.

Reclamă

Cei care s-au ocupat de transferul lui Neymar la Al-Hilal sunt tatăl fotbalistului şi impresarul Pini Zahavi.

PSG va încasa pentru transferul lui Neymar 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal! Suma uriaşă primită pentru o postare despre Arabia Saudită

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal. Arabii i-au promis o sumă uriaşă lui Neymar pentru fiecare postare pe Instagram despre Arabia Saudită.

Pe lângă salariul uriaş, Neymar va avea parte de avion privat, o vilă cu mai mulţi angajaţi care îi vor face toate poftele. De asemenea, Neymar va primi 500.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram în care face reclamă pozitivă Arabiei Saudite.

Neymar nu a fost în lotul lui PSG la primul meci al parizienilor în noul sezon din Ligue 1. Fără Neymar, Mbappe şi Verratti în lot, Luis Enrique a debutat cu o remiză într-un meci oficial la campioana din Ligue 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Lorient.

Al-Hilal a adus mai mulţi jucători de top de la echipele din Europa în această vară. Înaintea lui Neymar, cu Al-Hilal au mai semnat Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic şi Kalidou Koulibaly.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

Kylian Mbappe a decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu l-au încântat pe starul de la PSG.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și