Închide meniul

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Ce a făcut starul sud-american, după ce a revenit în țară de la Campionatul Mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 18:53 / Actualizat: 17 decembrie 2022, 22:18

„Neymar a înfuriat Brazilia!. Ce a făcut starul sud-american, după ce a revenit în țară de la Campionatul Mondial

Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile Campionatului Mondial

Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile Campionatului Mondial / Profimedia

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Acesta este titlul cotidianului sport.es, în care spaniolii notează că gestul făcut de starul sud-american a provocat indignare printre fanii Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a fost eliminată dramatic în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a fost învinsă de Croația, la loviturile de departajare.

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Ce a făcut starul sud-american

Neymar a fost dărâmat după ce Brazilia a părăsit Campionatul Mondial. Atacantul lui PSG a izbucnit în lacrimi și a postat un mesaj în care s-a arătat extrem de afectat.

Între timp, însă, se pare că supărarea lui Neymar a dispărut miraculos. La revenirea în țară, starul sud-american a organizat o petrecere colosală la vila surorii sale, din Sao Paulo, la care au participat mai multe vedete din Brazilia, fotomodele, precum și fotbaliști. Antony, starul lui Manchester United, a fost și el prezent la petrecerea lui Neymar.

Vestea i-a înfuriat teribil pe fanii din Brazilia, care încă nu și-au revenit complet după eliminarea de la Campionatul Mondial.

Reclamă

„Petrecerea lui Neymar a înfuriat Brazilia”, a scris sport.es.

Presa din Brazilia nu l-a menajat deloc pe atacantul de 30 de ani pentru decizia sa.

„Pare că furia lui Neymar a dispărut odată cu petrecerea la care au luat parte și colegii săi, modele și a fost o mare distracție”, a notat Folha de Sao Paulo.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Ferreira Neto, fostul mare jucător al lui Corinthians, a avut cel mai dur discurs la adresa lui Neymar.

„Toată lumea are dreptul să organizeze petreceri, dar dacă sunt distruși psihic nu vor lua parte la prea multe petreceri. Neymar trebuie să aibă respect pentru brazilieni.

L-a văzut cineva pe Cristiano Ronaldo să facă un asemenea lucru după eliminarea Portugaliei? L-a văzut cineva pe De Bruyne? A fost o rușine ce s-a întâmplat”, a spus Jose Ferreira Neto, citat de sport.es.

Sora lui Neymar, mesaj emoționant pentru starul brazilian

Sora lui Neymar a postat un mesaj emoționant pentru starul brazilian, după ce Selecao a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Rafaella, superba blondină de 31 de ani, l-a încurajat pe atacantul sud-american care s-a arătat extrem de afectat după înfrângerea din sferturile Mondialului.

Raffaela este alături de Neymar, care trece prin momente grele după eliminarea-șoc din Qatar.

Raffaela a fost prezentă la meciurile Braziliei din Qatar pentru a-l susține pe Neymar.

Sora starului brazilian a postat un mesaj special pe rețelele sociale, în care și-a exprimat dragostea uriașă pentru fratele său.

Reclamă

„Mi-aş dori să te țin în poală și să pot face ca toată durerea ta să dispară, la fel cum ai făcut-o tu cu mine. Mi-aș dori să pot elimina toate obstacolele din calea ta, dar știu că atunci nu ar fi distractiv și nu ai putea deveni cine trebuie să devii.

Mi-aș dori să pot spune în fiecare dimineață că te iubesc la infinit… Să știi că nu a trecut nicio zi de când ne-am cunoscut, de când am devenit sora ta, în care să nu mă gândesc la tine.

Eşti sensibil şi dulce. Nu uita niciodată asta. Dacă uiți, o să îți reamintesc. Aș putea trăi în ochii tăi, doar să te văd zâmbind mai aproape, și râzând împreună cu tine, într-un râs unic care ne-ar face să pierdem noțiunea timpului.

Hei … habar nu ai cât de mândră sunt de tine, realizările tale, înfrângerile, TOTUL! Ești uriaș, iubirea mea. Nu uita niciodată asta, pentru tine voi fi aici pentru totdeauna.

Sărut din inimă de la surioara ta care te iubește atât de mult! Să mergem mai departe? MEREU ÎMPREUNĂ!”, a scris Rafaella, pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și