Închide meniul

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG! Starul brazilian, în cărți pentru „dubla” cu Real Madrid din UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2022, 19:46

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG! Starul brazilian, în cărți pentru „dubla cu Real Madrid din UEFA Champions League

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG

Profimediaimages

Neymar s-a accidentat la 28 noiembrie 2021, când a suferit o entorsă la glezna stângă, cu leziuni ale ligamentelor, într-un meci cu rivala Saint-Etienne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG

La scurt timp după primul diagnostic, PSG a anunţat indisponibilitatea vedetei sale pentru o perioadă de şase până la opt săptămâni. Dar termenele au fost prelungite ulterior.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Neymar Jr Site (@neymarjrsiteoficial)

Parizienii speră ca Neymar să fie apt pentru meciul cu Real Madrid din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, programat pe 15 februarie.

14 meciuri a jucat Neymar pentru PSG în actuala stagiune, 10 în Ligue 1 și patru în Champions League.  Brazilianul a suferit deja cinci accidentări în acest sezon.

Reclamă

90 de milioane de euro valorează Neymar în prezent, potrivit transfermarkt.com. Vedeta de 29 de ani a reușit trei goluri și trei pase de gol.

Neymar a petrecut Revelionul în cârje

Neymar s-a accidentat la finalul lunii noiembrie, însă acest lucru nu l-a putut opri din a petrece în noaptea de Revelion. Superstarul lui PSG s-a distrat, chiar dacă se afla în cârje.

Brazilianul le-a transmis fanilor ”La mulți ani”, iar postarea a strâns peste 4.5 milioane de aprecieri în câteva ore.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

PSG, „dublă” de foc cu Real Madrid, în optimile UEFA Champions League

Real Madrid – PSG este cel mai tare duel din faza optimilor de finală Champions League 2021-2022. Madrilenii sunt marii perdanți după ce tragerea la sorți a fost repetată.

Potrivit rezultatelor de la prima tragere la sorți, Real Madrid ar fi jucat în optimile Champions League împotriva portughezilor de la Benfica. Norocul madrilenilor s-a schimbat la 180 grade în cea de a doua tragere la sorți. Echipa lui Carlo Ancelotti va juca cu PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe.

Din cauza unor probleme tehnice, UEFA a declarat nule rezultatele de prima tragere la sorți și a reprogramat întregul eveniment câteva ore mai târziu. Real Madrid consideră acest lucru inadmisibil și a făcut scandal după decizia luată de UEFA.

Madrilenii au cerut să nu fie incluși în cea de-a doua tragere pe sorți pentru că adversarul lor inițial, Benfica, nu a fost influențat de eroarea comisă de UEFA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și