Închide meniul
VIDEO

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în Al-Hilal & Al-Nassr – PSG

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 20:38

Reclamă
Neymar s-a făcut de râs în amicalul de 5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în Al-Hilal & Al-Nassr – PSG

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad!

Neymar / Profimedia

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în minutul 45+3, la scorul de 2-1 pentru formația sa, în duelul cu Al-Hilal & Al-Nassr (VEZI LIVE TEXT AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva zile după ce presa din Franța l-a numit „cel mai mai mare eșec din istoria fotbalului”, Neymar a oferit un nou moment de cascadorii râsului.

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad!

Starul lui PSG a executat lamentabil lovitura de la 11 metri, iar portarul advers a apărat fără emoții. Câteva minute mai târziu, Cristiano Ronaldo reușea „dubla” și restabilea egalitatea.

Brazilianul nu este la prima execuție de acest gen. Fanii parizieni sunt obișnuiți din Ligue 1 cu asemenea penalty-uri jenante ale brazilianului.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo, „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi! Starul portughez, făcut K.O. de Navas. CR7, cu ochiul umflat

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi se înfruntă în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Reclamă

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și