Închide meniul
VIDEO

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în Al-Hilal & Al-Nassr – PSG

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 20:38

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de 5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în Al-Hilal & Al-Nassr – PSG

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad!

Neymar / Profimedia

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad! Brazilianul și-a bătut joc de un penalty în minutul 45+3, la scorul de 2-1 pentru formația sa, în duelul cu Al-Hilal & Al-Nassr (VEZI LIVE TEXT AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva zile după ce presa din Franța l-a numit „cel mai mai mare eșec din istoria fotbalului”, Neymar a oferit un nou moment de cascadorii râsului.

Neymar s-a făcut de râs în amicalul de „5 stele” de la Riad!

Starul lui PSG a executat lamentabil lovitura de la 11 metri, iar portarul advers a apărat fără emoții. Câteva minute mai târziu, Cristiano Ronaldo reușea „dubla” și restabilea egalitatea.

Brazilianul nu este la prima execuție de acest gen. Fanii parizieni sunt obișnuiți din Ligue 1 cu asemenea penalty-uri jenante ale brazilianului.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi! Starul portughez, făcut K.O. de Navas. CR7, cu ochiul umflat

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi se înfruntă în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și