Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac: „Mi-am dorit foarte mult! Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate bune”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 17:45

Reclamă
Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac: „Mi-am dorit foarte mult! Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate bune

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Profimedia

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la Damac, la finalul partidei cu Kosovo, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a luat revanşa cu golul marcat în minutul 83, cu un şut fabulos de la marginea careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a spus că şi-a dorit foarte mulr transferul din China la Damac, formaţie antrenată de Cosmin Contra. Stanciu a luat această decizie şi pentru a-i fi mai uşor să ajungă la echipa naţională.

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema. Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac au plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

„Înseamnă foarte mult transferul pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Video cu golul fabulos marcat de Stanciu în România – Kosovo

Nicolae Stanciu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0

Nicolae Stanciu a oferit prima reacţie, după ce România a învins-o cu scorul de 2-0 pe Kosovo. Căpitanul naţionalei a răsuflat uşurat, după rezultatul înregistrat de „tricolori” pe Arena Naţională. Mijlocaşul a punctat în victoria naţionalei, iar golul secund a fost marcat de Valentin Mihăilă.

Reclamă

Nicolae Stanciu s-a declarat convins de faptul că România va ieşi învingătoare din duelul cu Kosovo. În ciuda penalty-ului ratat în minutul 61, mijlocaşul a dezvăluit că era sigur că va marca în cele din urmă în duelul de pe Arena Naţională. „Nu am avut pulsul mare, nu vreau ca lumea să creadă acum că sunt arogant pentru că chiar nu sunt. Cum zicea Denis sau băieţii după ce am ratat penalty-ul, să fiu liniştit. Dar sunt destul de matur şi de stăpân pe mine chiar şi după un astfel de moment. Eram sigur că voi marca golul victoriei, chiar foarte sigur.

Nu a mai fost golul victoriei, a mai marcat şi Vali, chiar mă bucur pentru el. A fost 2-0! Golul descătuşării, da. Dar eram liniştit. Probabil va bate Ianis pe viitor sau Marin, nu pentru că nu aş mai vrea să bat, dar a fost în aşa fel încât istoricul meu la penalty-uri la naţională să nu fie unul bun. Oricât am încercat să îmi schimb modul să bat. Într-adevăr, dacă se va mai apela la mine aici nu voi refuza. Nu îmi este frică să execut şi să îmi asum responsabilitatea. Îmi asumam şi dacă nu reuşeam să învingem, era doar vina mea.

Nu sunt hotărât, spun aşa pentru că acum am fost doar eu pe listă. De obicei sunt mai mulţi jucători care execută foarte bine. La fel ca la lovituri libere, le împărţim. Nu am nicio problemă indiferent dacă e vorba de lovitură liberă sau penalty. Suntem un grup unit şi vrem binele echipei.
Nu putem să ne uităm numai la contracandidate, sau să ne gândim la Israel, la Kosovo. Să ne aşteptăm să se încurce. Dacă vrem să ajungem la un European trebuie să ne facem punctele noastre, să câştigăm meciurile noastre. Am avut şansa să jucăm cu ei, nu am reuşit să îi batem în meciul direct. Nu putem să ajungem la un Euro doar sperând că Belarus câştigă în Israel. La final îmi doresc să ne bucurăm împreună de o calificare, au trecut 8 ani şi ne dorim cu toţii să revenim acolo”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și