Închide meniul

Nicolae Stanciu, dorit de un club de top din Europa! Internaţionalul român poate bifa transferul carierei după sezonul de vis din Cehia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 18:01

Nicolae Stanciu, dorit de un club de top din Europa! Internaţionalul român poate bifa transferul carierei după sezonul de vis din Cehia

Profimediaimages

Nicolae Stanciu, un nou gol pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu, dorit de un club de top din Europa. Internaţionalul român este dorit de Galatasaray, unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Fanatik anunţă că Stanciu se află pe lista gigantului din SuperLigă, iar transferul său primează pentru echipa lui Fatih Terim. Mutarea se poate concretiza pentru 6 milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Nicolae Stanciu, dorit de un club de top după sezonul de vis din Cehia

Nicolae Stanciu a avut un sezon de vis cu Slavia Praga şi se laudă cu două premii individuale la finalul sezonului. Românul a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei. De asemenea, Stanciu a fost votat favoritul fanilor.

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Doar în luna martie, Stanciu a marcat 8 goluri în 6 meciuri și a ajutat-o pe Slavia să câștige titlul și Cupa și a ajuns până în sferturile Europa League.

Reclamă
Nicolae Stanciu a câştigat Cupa Cehiei
profimedia

Galatasaray, cu ochii şi pe Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan (22 ani) este dorit de Galatasaray, care vrea să îl transfere vara aceasta.

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Reclamă 4 / 0/3

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și