Închide meniul

Nicolae Stanciu, două pase de gol în ultimul meci jucat de Damac. Nota obținută de jucătorul lui Cosmin Contra

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 23:41

Nicolae Stanciu, două pase de gol în ultimul meci jucat de Damac. Nota obținută de jucătorul lui Cosmin Contra

Nicolae Stanciu, două pase de gol în ultimul meci jucat de Damac

Nicolae Stanciu, după un gol marcat pentru Damac / Profimedia

Nicolae Stanciu, două pase de gol în ultimul meci jucat de Damac. Mijlocașul echipei naționale este pe val în Arabia Saudită și a contribuit decisiv la victoria echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Stanciu, Damac, s-a impus în deplasare împotriva celor de la Al-Khaleej cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru etapa a 8-a a noului sezon din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu, două pase de gol în ultimul meci jucat de Damac. Mijlocașul a primit nota 8,4

Mijlocașul lui Cosmin Contra a oferit prima pasă decisivă în minutul 43, atunci când Chafai a deschis scorul cu o lovitură de cap. Jucătorul echipei naționale l-a servit perfect pe coechipierul său, dintr-o lovitură de la colțul terenului.

Apoi, în minutul 56 al meciului, Stanciu i-a pasat decisiv și lui N’Koudou, care a stabilit scorul final al partidei, de 2-0.

Datorită evoluției din meciul cu Al-Khaleej, fotbalistul care a marcat și în duelul dintre România și Kosovo, încheiat cu scorul de 2-0, a primit nota 8,4 din partea celor de la sofascore.ro.

Reclamă

După această victorie, Damac se află pe locul al 12-lea în clasamentul din Arabia Saudită. Pentru echipa lui Stanciu și Contra urmează meciul cu Al-Hazem, care va avea loc pe data de 5 octombrie.

Reacția lui Nicolae Stanciu, după ce a marcat în poarta echipei lui Neymar

Internaţionalul român a avut prima reacţie după ce a marcat o „bijuterie” pentru Damac. A dezvăluit că un rol important l-a avut chiar Cosmin Contra, care i-a strigat să tragă la poartă. Între buturile lui Al Hilal era chiar Yassine Bounou, marocanul care a obţinut rezultate de senzaţie cu Sevilla.

„A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aștepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

Reclamă 4 / 0/3

Împotriva lui Milikovic-Savic și a Mitrovic am jucat deja la națională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

(n.r. – despre gol) M-au felicitat toți și chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în fața portarului și chiar așa am dat și mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat și portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și