Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, eliminat în minutul 90+3 al unui meci nebun din China! Ce s-a întâmplat în Dalian Pro – Wuhuan Three Towns

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2022, 12:17

Nicolae Stanciu, eliminat în minutul 90+3 al unui meci nebun din China! Ce s-a întâmplat în Dalian Pro – Wuhuan Three Towns

Nicolae Stanciu, eliminat în minutul 90+3 al unui meci nebun din China

Nicolae Stanciu, eliminat în Dalian Pro - Wuhuan Three Towns 1-2 / Captură Youtube

Nicolae Stanciu a fost eliminat în minutul 90+3 al meciului Dalian Pro – Wuhuan Three Towns, scor 1-2, din etapa a 31-a din campionatul Chinei. Echipa românului era obligată să câştige pentru a mai face un pas spre câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wuhuan Three Towns a avut mari probleme. Cu Stanciu titular, liderul din China a primit gol în minutul 55. Au urmat momente tensionate. Stanciu şi trei coechipieri ai săi au primit cartonaşe galbene între minutele 78 şi 82.

Nicolae Stanciu, eliminat în minutul 90+3 al meciului Dalian Pro – Wuhuan Three Towns 1-2

Brazilianul Marcao a fost din nou salvatorul celor din Wuhan. A întors rezultatul în numai două minute! A restabilit egalitatea în minutul 85 şi la câteva secunde distanţă a făcut 2-1. A ajuns astfel la 27 de goluri în 25 de apariţii.

Stanciu şi-a pierdut cumpătul în prelungiri. În încercarea de a oprit un contraatac al gazdelor, a făcut un fault la mijlocul terenului şi a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL!

Reclamă

Pentru cartonaşul roşu primit, Stanciu a fost jucătorul de la Wuhan Three Towns cu cea mai mică notă de pe teren. Cei de la sofascore.ro i-au acordat 6.5.

Nicuşor Stanciu a rămas cu 9 goluri şi 11 pase decisive în campionat. Echipa lui are 72 de puncte după 31 de etape, cu 6 mai mult decât principala urmăritoare Shandong TaiShan. Ocupanta locului secund are şi două restanţe de disputat.

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China

Nicolae Stanciu a marcat un gol ireal în China, în meciul dintre Cangzhou și Wuhan Three Towns. Mijlocașul a dus scorul la 2-0 după ce oferise un assist la prima reușită a oaspeților.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45, Stanciu a executat o lovitură liberă din unghi și l-a învins pe portarul gazdelor cu o execuție care ne-a amintit de ce făcea Gică Hagi pe terenul de fotbal.

Acesta a șutat de la 18 metri, iar traiectoria balonului a fost una specială. Toți jucătorii s-au grăbit să-l felicite pe Stanciu pentru golul senzațional înscris în prelungirile primei reprize.

Acesta s-ar putea să devină încă un motiv care să grăbească revenirea lui Nicolae Stanciu în Europa. Acolo, este așteptat înapoi de Slavia Praga. Chiar și antrenorul cehilor a subliniat asta.

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului cotat la 5.5 milioane de euro.

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Reclamă

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Stanciu are 29 de ani şi o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu a fost eliminat
  • Dalian Pro – Wuhuan Three Towns 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și