Închide meniul

Nicolae Stanciu face furori în China! Ce notă a primit românul după „dubla” de vis din ultima etapă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 13:55

Nicolae Stanciu face furori în China! Ce notă a primit românul după „dubla de vis din ultima etapă

Nicolae Stanciu, o nouă evoluţie stelară pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

  • Nicolae Stanciu face furori în China! Ce notă a primit românul după „dubla” de vis din ultima etapă
  • Bosnia – România (azi, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Nicolae Stanciu face furori în China, alături de noua sa echipă, Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a reușit o „dublă” superbă în meciul cu Guangzhou FC și a pus umărul la o victorie categorică în etapa a doua din campionatul Chinei, scor 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a reușit două goluri fabuloase, ambele din lovitură liberă, în minutele 11, respectiv 76.

Nicolae Stanciu face furori în China! Nota primită de român după ce a reușit o „dublă” fabuloasă

În urma prestației excelente din partida de astăzi, Stanciu a fost desemnat omul meciului, primind cea mai mare notă de pe teren – 9,6 – din partea site-ului de specialitate Sofascore.

Reclamă

Cifrele lui Nicolae Stanciu din meciul Wuhan Three Towns – Guangzhou FC 6-0:

Nicolae Stanciu, „dublă” fabuloasă în China!

Nicolae Stanciu se simte excelent în China. Mijlocașul român a reușit o „dublă” fabuloasă în meciul câștigat categoric de echipa sa, Wuhan Three Towns, contra celor de la Guangzhou FC, scor 6-0.

Reclamă

Nicolae Stanciu a reușit două goluri de vis, ambele din lovitură liberă. Românul a avut nevoie numai de 11 minute pentru a deschide scorul în partida cu Guangzhou FC.

Istoria s-a repetat în minutul 76, când Stanciu l-a învins din nou pe portarul advers cu o super-execuție, în vinclu, la colțul lung, și a dus scorul la 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

Davidson, Xie Pengfei, Zhang Xiaobin și Marcao au marcat celelalte goluri pentru Wuhan Three Towns în meciul de azi.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play).

Nicolae Stanciu n-a fost chemat la naționala României

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna martie. Chinezii au plătit 4 milioane de euro pentru jucătorul român, care evoluase la Slavia Praga în ultimele 3 sezoane.

Stanciu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile din luna iunie, din Liga Națiunilor. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu jucase niciun meci oficial în acest an, până la acțiunea „tricolorilor” din Nations League.

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună! Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă aducerea lui.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

Reclamă

500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”