Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu: „E nepământean, chiar merită statuie”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 14:17

Reclamă
Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu: „E nepământean, chiar merită statuie

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia Images

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu. Impresara consideră că jucătorul naţionalei reuşeşte să marcheze atâtea goluri şi să evolueze atât de bine pentru că este un profesionist desăvârşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresara susţine că Stanciu se antrenează şi în vacanţă. Anamaria Prodan crede că exemplul lui Stanciu este Ronaldo, cunoscut pentru faptul că se antrenează intens.

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu: „E nepământean, chiar merită statuie”

El chiar merită statuie. Rar se naşte aşa ceva. Chiar stăteam aşa cu Bebe, băiatul meu, şi când şi-a aşezat mingea, i-am spus să fie atent că ăsta va fi gol.

Jur, este ceva unic. Secretul lui Stanciu este profesionalismul. Viaţa extrasportivă absolut perfectă. Familist convins ce nu există. Au mai fost Pintilii şi Bourceanu tot aşa, dar ‘Piticul’, cum îi spunem noi, este unic.  

Nu există zi de când s-a apucat de fotbal să nu se antreneze. Oriunde pleca în vacanţe, el se trezea dimineaţa la prima oră şi făcea antrenamente la 07:00 dimineaţa. E nepământean. Nu a existat zi fără ca el să facă antrenament. El nu are vacanţă. Este un stil de viaţă şi aşa a fost întotdeauna. Nu există. Dacă te uiţi la Ronaldo cum vorbeşte despre disciplină, exact aşa este Stanciu”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România – Andorra! Borna atinsă de căpitanul „tricolorilor”

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după partida dintre România şi Andorra, încheiată cu scorul de 4-0. Căpitanul „tricolorilor” i-a depăşit pe cei doi foşti internaţionali în topul marcatorilor naţionalei.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre marcatorii României, în duelul de pe Arena Naţională, cu Andorra. Graţie victoriei, naţionala a urcat pe primul loc în grupa de calificare la EURO 2024. Mijlocaşul a punctat superb, din lovitură liberă, în prima repriză a partidei.

După golul marcat în poarta Andorrei, Nicolae Stanciu a ajuns la 14 reuşite în tricoul naţionalei. După ce a atins această bornă, mijlocaşul i-a depăşit în topul golgheterilor „tricolorilor” pe Marius Lăcătuş, Adrian Ilie şi Claudiu Keşeru.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, graţie reuşite de pe Arena Naţională, Nicolae Stanciu i-a egalat în topul golgheterilor pe Gabi Balint şi Bogdan Stancu.

Golgheterii naţionalei României sunt Adrian Mutu şi Gică Hagi, ambii cu câte 35 de goluri marcate sub tricolor.

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0. Nicolae Stanciu a avut un discurs euforic după ce a marcat un gol fabulos în România – Andorra 4-0. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat cu o execuţie magnifică pe Arena Naţională, în faţa a peste 20.000 de fani.

„E bine. Am zis că suntem acelaşi grup, suntem la fel cum am fost înainte de începutul acestei campanii. Ne gândim să fim sănătoşi şi să vină mai repede luna noiembrie şi să ajungem acolo unde ne dorim. Din punctul meu de vedere, la naţională nu avem cui să dăm replici sau palme. Păreri şi critici pot avea toţi. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine.

Jucăm pentru ţara noastră. Nimeni din echipă nu are nimic de răspuns pentru cineva. Nu toţi oamenii pot să fie de aceeaşi părere. Dacă reuşim să ne calificăm, sunt sigur că acei oameni care nu au crezut în noi vor fi bucuroşi. Am mai multe goluri marcate din cea poziţie. Îmi place să dau de acolo, portarii se aşteaptă să centrez. La naţională am ratat câteva, şi acum e normal ca altcineva să bată. Vreau să depindem de noi, nu îmi place să ajungem în situaţia să aşteptăm de la alte echipe. Noi trebuie să câştigăm meciul nostru. Sper, dacă se poate, să ne calificăm fără înfrângere. Sau, dacă se poate, să ne calificăm şi cu o înfrângere la European”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și