Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong. Ce notă a primit mijlocaşul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 15:52

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong. Ce notă a primit mijlocaşul român

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe primul loc în competiţia internă, echipa lui Stanciu era obligată să nu piardă pentru a menţine avansul de trei puncte faţă de principala urmăritoare.

Nicolae Stanciu a oferit o pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong

Stanciu a fost autorul unui assist în minutul 19. L-a servit ideal pe golgheterul Marcao, care a înscris superb şi a înscris al 26-lea gol stagional.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI STANCIU!

Oaspeţii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Wu Xingham a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers. A făcut 1-1 în minutul 45+1 şi a stabilit rezultatul final.

Reclamă

Stanciu a avut a doua cea mai bună notă de la Wuhan, potrivit Sofascore. A primit 7.4, fiind depăşit numai de Marcao. 7.5 a primit şi fundaşul lui Shandong, Zheng Zheng.

Pentru Nicolae Stanciu a fost al 10-lea assist reuşit în China. Mijlocaşul care are o cotă de 5.5 milioane e euro a înscris şi 10 goluri. Poate deveni campion cu Wuhan Three Towns. Echipa lui are 3 puncte avans faţă de Shandong TaiShan, dar ocupanta locului secund are o restanţă de disputat.

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China

Nicolae Stanciu a marcat un gol ireal în China, în meciul dintre Cangzhou și Wuhan Three Towns. Mijlocașul a dus scorul la 2-0 după ce oferise un assist la prima reușită a oaspeților.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45, Stanciu a executat o lovitură liberă din unghi și l-a învins pe portarul gazdelor cu o execuție care ne-a amintit de ce făcea Gică Hagi pe terenul de fotbal.

Acesta a șutat de la 18 metri, iar traiectoria balonului a fost una specială. Toți jucătorii s-au grăbit să-l felicite pe Stanciu pentru golul senzațional înscris în prelungirile primei reprize.

Acesta s-ar putea să devină încă un motiv care să grăbească revenirea lui Nicolae Stanciu în Europa. Acolo, este așteptat înapoi de Slavia Praga. Chiar și antrenorul cehilor a subliniat asta.

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului cotat la 5.5 milioane de euro.

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Reclamă

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Rapid a anunţat transferul lui Alex Ioniţă în China. Yunnan Yukun îi va plăti un salariu uriaş mijlocaşului român
Liga 1 • 26 feb., 17:07
OFICIAL | Rapid a anunţat transferul lui Alex Ioniţă în China! Prima reacţie: „O combinație între fericire și tristețe!”
China a câştigat Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe
Tenis de masă • 25 feb., 15:00
China a câştigat Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe! Competiţia a fost exclusiv în AntenaPLAY
Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe
AntenaPLAY • 24 feb., 23:04
Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe. 30 de lovituri, într-un moment crucial al semifinalei China – Coreea de Sud
Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon
Liga 1 • 23 feb., 14:08
Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon. Suma care intră în conturile clubului
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”