Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong. Ce notă a primit mijlocaşul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 15:52

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong. Ce notă a primit mijlocaşul român

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Nicolae Stanciu a reuşit o pasă de gol în derby-ul pentru titlu Wuhan Three Towns – Shandong, scor 1-1, din etapa a 30-a a campionatului Chinei. Mijlocaşul român s-a făcut din nou remarcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe primul loc în competiţia internă, echipa lui Stanciu era obligată să nu piardă pentru a menţine avansul de trei puncte faţă de principala urmăritoare.

Nicolae Stanciu a oferit o pasă de gol în Wuhan Three Towns – Shandong

Stanciu a fost autorul unui assist în minutul 19. L-a servit ideal pe golgheterul Marcao, care a înscris superb şi a înscris al 26-lea gol stagional.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI STANCIU!

Oaspeţii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Wu Xingham a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers. A făcut 1-1 în minutul 45+1 şi a stabilit rezultatul final.

Reclamă

Stanciu a avut a doua cea mai bună notă de la Wuhan, potrivit Sofascore. A primit 7.4, fiind depăşit numai de Marcao. 7.5 a primit şi fundaşul lui Shandong, Zheng Zheng.

Pentru Nicolae Stanciu a fost al 10-lea assist reuşit în China. Mijlocaşul care are o cotă de 5.5 milioane e euro a înscris şi 10 goluri. Poate deveni campion cu Wuhan Three Towns. Echipa lui are 3 puncte avans faţă de Shandong TaiShan, dar ocupanta locului secund are o restanţă de disputat.

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China

Nicolae Stanciu a marcat un gol ireal în China, în meciul dintre Cangzhou și Wuhan Three Towns. Mijlocașul a dus scorul la 2-0 după ce oferise un assist la prima reușită a oaspeților.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45, Stanciu a executat o lovitură liberă din unghi și l-a învins pe portarul gazdelor cu o execuție care ne-a amintit de ce făcea Gică Hagi pe terenul de fotbal.

Acesta a șutat de la 18 metri, iar traiectoria balonului a fost una specială. Toți jucătorii s-au grăbit să-l felicite pe Stanciu pentru golul senzațional înscris în prelungirile primei reprize.

Acesta s-ar putea să devină încă un motiv care să grăbească revenirea lui Nicolae Stanciu în Europa. Acolo, este așteptat înapoi de Slavia Praga. Chiar și antrenorul cehilor a subliniat asta.

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului cotat la 5.5 milioane de euro.

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Reclamă

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și