Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, pur și simplu magic în China! Românul a marcat un nou gol pentru Wuhan, din lovitură liberă. Cifrele fabuloase ale mijlocașului

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 16:44

Nicolae Stanciu, pur și simplu magic în China! Românul a marcat un nou gol pentru Wuhan, din lovitură liberă. Cifrele fabuloase ale mijlocașului

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu continuă să facă furori în tricoul lui Wuhan. Nou-promovata se află pe primul loc în China, fără înfrângere suferită în cele 13 etape disputate.

Nicolae Stanciu, pur și simplu magic în China! Românul a marcat un nou gol pentru Wuhan

Nicolae Stanciu a ieșit din nou la rampă în China. Internaționalul român a stabilit scorul final în minutul 90, cu o nouă execuție splendidă din lovitură liberă, și a bifat cel de-al 7-lea gol pentru Wuhan, în 13 apariții. Stanciu este al 4-lea cel mai bun marcator din campioanatul Chinei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wuhan Three Towns F.C. (@wuhanthreetownsfc)

Reclamă

În duelul de astăzi, Marcao, golgheterul lui Wuhan, a deschis scorul în minutul 13, din penalty, iar Zhang Xiaobin a dublat avantajul oaspeților în minutul 73.

Stanciu se descurcă de minune și la capitolul assist-urilor. Fostul jucător de la FCSB a oferit 7 pase decisive în stagiunea curentă.

Transferat în iarnă de la Slavia Praga, în schimbul a 4 milioane de euro, Nicolae Stanciu a început ca titular toate partidele din acest sezon. De notat că românul a fost schimbat în numai 4 dintre ele.

Reclamă 4 / 0/3

Wuhan Three Towns continuă să fie lider în China, cu 37 de puncte, după 12 victorii și o remiză. Trupa lui Stanciu are un avans de 4 puncte față de următoarea clasată, Shandong Taishan. 44 de goluri a marcat Wuhan în primele 13 runde.

Victor Piţurcă îl vrea pe Nicolae Stanciu la naţională

Victor Pițurcă este de părere că Nicolae Stanciu n-are cum să lipsească de la naționala României.

Mijlocașul de 29 de ani este de neoprit în campionatul Chinei. Stanciu nu doar că oferă pase de gol, dar marchează și pe bandă rulantă. Cifrele sale sunt senzaționale: 7 assist-uri și 6 goluri în 12 meciuri!

”100% l-aș chema pe Nicolae Stanciu la națională. Mie mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui Stanciu când a venit la echipa națională chiar dacă nu a ieșit în evidență.

Am antrenat în Arabia Saudită și ziceau ’ce domnule, ăia pe cămila… Vedeți-vă de treabă. Vai de capul meu, e foarte greu, e foarte dificil”, a declarat Victor Piţurcă, recent, potrivit sport.ro.

Nicolae Stanciu a semnat în iarnă cu nou-promovata Wuhan Three Towns, care în prezent domină campionatul Chinei.

Stanciu va juca trei ani la Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

Reclamă

De asemena, Stanciu va încasa o primă de 500.000 de euro dacă Wuhan va deveni campioană.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu
Extra • 16 ian., 19:17
FOTO
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”
Nicolae Stanciu a primit trofeul "Golul Anului 2023"
Echipa naţională • 16 ian., 15:39
Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „A fost cel mai bun an al carierei datorită calificării la EURO”
Cum au votat Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu la FIFA The Best 2023
Fotbal • 16 ian., 8:35
Cum au votat Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu la FIFA The Best 2023
Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie
Diverse • 12 ian., 12:30
FOTO
Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie, în „raiul milionarilor”. Reacţie fabuloasă a căpitanului naţionalei