Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv în China: „Am intrat pe modul Constantin Budescu şi Luka Modric!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 11:25

Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv în China: „Am intrat pe modul Constantin Budescu şi Luka Modric!

Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru Wuhan Three Towns / Profimedia

Nicolae Stanciu a fost savuros după ce a fost din nou decisiv în China. Mijlocaşul de 29 de ani s-a amuzat după ce a oferit o nouă pasă de gol pentru Wuhan Three Towns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu trece printr-o perioadă excelentă în China, unde oferă assist-uri pe bandă rulantă. După ultimul meci, în care a pasat din nou decisiv, mijlocaşul s-a comparat cu Constantin Budescu şi Luka Modric. vedeta lui Real Madrid.

Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv pentru Wuhan Three Towns

Stanciu a postat un videoclip cu centrarea perfectă din lovitură liberă. „Am intrat pe modul Constantin Budescu şi Luka Modric!”, s-a amuzat mijlocaşul român pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Nicolae Stanciu (@nicolaestanciu_7)

Reclamă

 

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China

Nicolae Stanciu a fost din nou decisiv în China pentru Wuhan Three Towns. Internaţionalul român a reuşit o pasă de gol pentru liderul campionatului din China, în partida cu Shanghai Port.

În minutul 23, Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă. Românul a centrat din lovitură liberă, iar Ren Hang a reluat mingea în poartă. Stanciu are până acum 3 pase de gol şi două goluri în cele 5 meciuri jucate pentru chinezi.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

500.000 de euro va primi dacă Wuhan Three Towns câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a transmis ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională. Mijlocaşul nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din UEFA Nations League.

Consilierul preşedintelui FRF a transmis că Stanciu ar fi trebuit să stea 21 de zile în carantină la întoarcere în China. Astfel, mijlocaşul român cotat la 5.5 milioane de euro ar fi avut probleme la Wuhan Three Towns, noua sa echipă.

„Până la convocarea la naţională, Stanciu nu jucase niciun meci din decembrie, asta era prima chestiune. A doua, dacă Stanciu venea la naţională, când se întorcea în China stătea în carantină 21 de zile, apoi îţi mai trebuie probabil încă pe atât să intri să joci. Perioada lui s-ar fi întins din decembrie până în august. Cred că a fost o chestiune de comun acord între părţi.

Judecăm acum cu cifrele pe care le are în China. Încă o dată, a jucat acolo într-o competiţie cu jucători care nu au jucat din decembrie, la fel ca el. Dacă juca în naţională, acolo nu mai juca până în august. Bănuiesc că atunci când au discutat de comun acord, Stanciu a cerut, că poate nu-l mai bagă deloc (n.r. – la Wuhan Three Towns, echipa din China), dacă tot a semnat în decembrie.

Stanciu putea face faţă 60 de minute în meciuri, nu ştiu dacă mai mult, împotriva unor jucători care au evoluat până în buza Ligii Naţiunilor. Valoarea iese la suprafaţă în China, adică Stanciu”, a declarat Andrei Vochin, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv în China
  • Ce a postat mijlocaşul lui Wuhan Three Towns după ultimul meci

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și