Închide meniul

Noapte de coşmar pentru Varane! Cum şi-a "îngropat" campionul mondial propria echipă

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 7 august 2020, 20:46

Noapte de coşmar pentru Varane! Cum şi-a "îngropat" campionul mondial propria echipă

Raphael Varane

profimediaimages

La opt minute după începerea meciului, fundaşul "Les Bleus" s-a jucat cu mingea în careu, iar Gabriel Jesús i-a furat-o extrem de uşor, lăsându-l pe Sterling să îndeplinească o simplă formalitate pentru golul cu numărul 20 în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici a doua eroare nu a părut mai puţin luată dintr-un meci de amatori. Varane a încearcat să lovească mingea cu capul, nu a reuşit în primă fază, după care a trimis slab către portarul Courtois, ducând la oportunitatea perfectă pentru acelaşi Gabriel Jesús.

Raphael Varane, greşeli surprinzătoare

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Raphael Varane nu a făcut două astfel de greşeli într-un singur meci. Fundaşul naţionalei Franţei este considerat drept un jucător extrem de sigur, aducându-şi o contribuţie importantă la titlul câştigat de Real Madrid în La Liga.

De când s-a alăturat clubului madrilen, Varane a jucat în peste 300 de meciuri şi a câştigat 18 trofee din care trei titluri La Liga, o Cupă a Regelui şi patru trofee Champions League.

Mulţi antrenori şi foşti jucători, precum Fernando Hierro şi José Mourinho, l-au descris pe francez drept unul dintre cei mai buni apărători din istoria Realului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și