Închide meniul

„Nu e uşor!” Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 22:29

„Nu e uşor! Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu

Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a oferit o reacţie clară, după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu. Antrenorul român a transmis că duelul câştigat cu Lamia nu a fost deloc uşor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a învins-o clar pe Lamia, scor 3-1, în etapa a 29-a de campionat. Trupa lui Răzvan Lucescu a urcat din nou pe primul loc în Grecia.

Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu

La doar trei zile după succesul uriaş obţinut împotriva rivalei Panathinaikos, PAOK a învins-o pe Lamia, pe teren propriu. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a văzut condusă în minutul şapte, după ce Martinez a deschis scorul.

În prelungirile primei reprize, Michaelidis a reuşit să egaleze. Ulterior, în repriza a doua, PAOK a forţat victoria şi a marcat pentru 2-1 în minutul 70, prin Schwab. În minutul 88, acelaşi Schwab a stabilit scorul final, 3-1.

După meci, Răzvan Lucescu a răsuflat uşurat. Acesta a transmis că meciul cu Lamia a fost extrem de dificil, însă a mărturisit că după golul egalizator lucrurile s-au schimbat în favoarea echipei sale.

Reclamă

„Nu este ușor să revii după doar două zile, după un meci dificil. Nu contează că au fost numeroase schimbări. Nu am început foarte bine. După golul marcat de Michaelidis, lucrurile s-au schimbat”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de sport.ro.

PAOK a acumulat 66 de puncte, în clasamentul primei ligi din Grecia, fiind pe primul loc, cu un singur punct peste rivala AEK.

Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu

Fatih Terim a izbucnit la finalul meciului Panathinaikos – PAOK, după ce a fost învins de Răzvan Lucescu. Echipa antrenată de „Împărat” a pierdut cu 2-3, în etapa a 28-a din campionatul Greciei.

Reclamă 4 / 0/3

Fatih Terim a fost scos din minţi de „centralul” partidei. A dat de pământ cu danezul Mikkel Redder, cel care a fost adus să arbitreze derby-ul care cu o miză uriaşă din lupta pentru titlu. Terim a găsit putere să îl felicite pe Răzvan Lucescu şi jucătorii pregătiţi de antrenorul român.

„Felicitări adversarului. Noi am găsit ocazii, dar nu am reușit să înscriem. De obicei, eu nu vorbesc despre arbitri după meciuri. Fotbalul grecesc nu merită să aducă arbitri care nu au calitate. Ar trebui să-i fie rușine pentru că a prelungit meciul cu numai patru minute.

Nu spunem nimic despre cartonașele roșii, penalty-urile, faulturile care s-au întâmplat. Decât să vină astfel de arbitri, mai bine să nu vină deloc. Cel mai slab arbitru al Danemarcei a venit aici. Nu încerc să găsesc o scuză pentru că am pierdut astăzi. Dacă vin genul ăsta de arbitri… să nu vină deloc”, a declarat Fatih Terim la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și