Închide meniul

„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 22:31

Reclamă
Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte

Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu!

Victor Piţurcă / Profimedia

Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer al echipei naționale nu l-a uitat pe tânărul vândut de Gică Hagi și a ținut să tragă un semnal de alarmă despre situația jucătorilor români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu a câștigat titlul cu Farul la doar 17 ani și a fost vândut la Brighton, pentru suma de 3 milioane de euro. Totuși, oficialii din Premier League au decis să îl împrumute la Vitesse, în Olanda, echipă care a retrogradat în acest sezon de Eredivise.

Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu!

Pițurcă este de părere că Mazilu nu a reușit să se impună în Olanda din cauza ritmului diferit din străinătate și a spus că acesta nu are viteza și ritmul necesar pentru a juca la un nivel înalt.

”Când pleci afară trebuie să ai forță și viteză. Pe Mazilu îl consideram cel mai mare talent al nostru, după ce arătase la Farul, când a luat campionatul. A făcut niște jocuri extraordinare. A plecat la Brighton, a fost împrumutat în Olanda și nu joacă. Iar olandezii sunt meseriași la tineri jucători.

Nu se mai aude nimic de el. Acolo e alt mediu. Uitați-vă la City. Păi Rodri e jucător fantastic? Nu e. Dar cei de la City fac un pressing necruțător.

Reclamă

Nu pierd mingea, nu lasă adversarul să joace. Arma lor de bază e pressing-ul. Nu am auzit să zică nimeni asta, fără minge sunt necruțători. Cum poate să joace fotbalistul român acolo? Vedeți cum sunt meciurile la noi. Cum e ritmul acolo și cum e ritmul la noi?”, a spus Victor Pițurcă, gsp.ro.

Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse!

Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Tânărul a atins o bornă negativă, după ce în sezonul trecut câștiga titlul alături de Farul Constanța.

După un sezon de vis în tricoul actualei campioane a României, Gică Hagi l-a vândut pe Mazilu cu 3 milioane de euro, la Brighton, în Premier League. Oficialii „pescărușilor” au decis să îl împrumute totuși la Vitesse, în Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Vitesse a dus o luptă crâncenă pentru salvarea de la retrogradare, însă o decizie a dus clubul direct în Liga a 2-a.

Formația lui Adrian Mazilu a primit o penalizare de 18 puncte, din cauza incălcării cerințelor de licență.

După această penalizare, Vitesse are -1 punct, după 30 de meciuri jucate și nu mai are nicio șansă de salvare.

Clubul a decis să nu conteste decizia Federației din Olanda și va juca astfel în eșalonul secund, din sezonul viitor.

,,Este o zi neagră pentru noi, dar asta este realitatea dură. O astfel de sancţiune a fost inevitabilă, dar suntem extrem de mulţumiţi de oportunitatea oferită de a ne putea păstra licenţa actuală şi să revenim la cel mai înalt nivel în celălalt sezon. Dacă atacam decizia cu apel nu am fi câştigat nimic”, a spus Edwin Reijntjes, unul dintre oficialii formației.

Clubul a decis să nu conteste decizia Federației din Olanda.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și