Închide meniul

„Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Cristiano Ronaldo!”. Invitația starului portughez, respinsă de copilul căruia i-a spart telefonul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 14:23

„Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Cristiano Ronaldo!. Invitația starului portughez, respinsă de copilul căruia i-a spart telefonul

Invitația lui Cristiano Ronaldo, respinsă de copilul căruia i-a spart telefonul

Colaj Profimedia / The Telegraph

Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil de 14 ani, după Everton – Manchester United 1-0. Ulterior, starul portughez și-a cerut scuze public și l-a invitat pe tânărul fan al lui Everton la un meci pe Old Trafford. Mama băiatului a dezvăluit că acesta „nu vrea să-l mai vadă niciodată” pe atacantul „diavolilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a avut o ieșire nervoasă după ce Manchester United a fost învinsă de Everton, scor 0-1, în Premier League.

Invitația lui Cristiano Ronaldo, respinsă de copilul căruia i-a spart telefonul la meciul Everton – Manchester United 1-0

Atacantul portughez i-a spart telefonul unui copil de 14 ani, aflat la primul său meci pe stadion, alături de mama lui.

Numele băiatului este Jake Harding, are 14 ani și suferă de autism. Sarah Kelly, mama copilului, a oferit o nouă declarație după ce Cristiano Ronaldo i-a dat peste mână fiului său pe drumul către vestiare.

Ronaldo l-a invitat pe Jake la un meci pe Old Trafford, pentru a se revanșa, dar propunerea lusitanului a fost refuzată. Sarah a dezvăluit că fiul său „nu vrea să-l mai vadă niciodată” pe jucătorul cu 5 Baloane de Aur.

Reclamă

„Și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, dar ar fi trebuit să o facă personal. A fost dezamăgitor pentru că Ronaldo a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să meargă la un meci al celor de la Manchester United.

I-am spus de propunerea lui Ronaldo, iar el mi-a răspuns: ‘Nu, mamă, nu vreau să-l mai văd niciodată!'”, a spus Sarah Kelly, pentru Telegraph.

Filmul incidentului de pe Goodison Park, cu Ronaldo în rol negativ

La scurt timp după incidentul de pe Goodison Park, Sarah Kelly, mama lui Jake, a dezvăluit șocul trăit de fiul său, care se afla la primul său meci pe stadion. Ea a oferit presei o imagine cu mâna învinețită a băiatului său, despre care spune că este rezultatul momentului în care Cristiano Ronaldo îi dă peste telefon.

Reclamă 4 / 0/3

„La finalul meciului, jucătorii lui Manchester United ieșeau de pe teren. Ne aflam la tribuna Park End, chiar lângă tunelul pe care jucătorii se duceau către vestiare. Fiul meu se afla acolo, filmându-i pe toți.

I-a filmat pe toți jucătorii lui United în timp ce mergeau spre vestiare. La un moment dat și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jos jambiera și sângera. Și-a coborât telefonul pentru a vedea ce a pățit Ronaldo. N-a spus niciun cuvânt. Ronaldo a trecut pe lângă el, cu o atitudine absolut teribilă și a dat de pământ cu telefonul din mâna băiatului meu. Apoi a continuat să meargă. Vânătaia de pe mână arată clar că a fost contact. Nu pot să cred că vorbesc despre așa ceva.

Am plâns, eram șocată… Jake se află în șoc. Este autist și are apraxie, așa că nu a realizat ce se întâmplă cu adevărat până când a ajuns acasă. Este foarte trist și nu vrea să mai meargă niciodată pe stadion. A fost primul meci la care a mers și s-a întâmplat asta.

Ronaldo este un idol. Da, nu joacă pentru Everton, iar fiecare ține cu ce echipă vrea. Dar Ronaldo este un jucător uriaș. Fiul meu tot spunea ‘Ronaldo va fi acolo’. Este o legendă. Înțelegeam dacă Jake îi punea telefonul în față, dar el se afla jos, uitându-se la accidentarea lui. Este un băiat autist, care a fost agresat de un jucător, așa văd eu lucrurile ca mamă.”, a spus Sarah Kelly, pentru Liverpool Echo.

Poliția a deschis o anchetă, după gestul uluitor făcut de Cristiano Ronaldo

Poliția din Merseyside s-a sesizat și a deschis o anchetă, în urma incidentului de pe Goodison Park.

„Putem confirma că în prezent cooperăm cu Manchester United FC și Everton FC ca urmare a informațiilor legate despre un presupus atac la meciul de fotbal Everton – Manchester United, disputat pe 9 aprilie, pe Goodison Park.

În timp ce jucătorii părăseau terenul, în jurul ore 2.30 PM, a fost raportat faptul că un băiat a fost agresat de un jucător al echipei adverse. Va fi deschisă o anchetă. Ofițerii lucreză acum cu Everton FC pentru a revedea imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și le adresează întrebări detaliate martorilor pentru a stabili dacă a avut loc sau nu o ofensă.”, au transmis autoritățile din Merseyside, potrivit Liverpool Echo.

Reclamă

Manchester United n-a oferit vreo reacție oficială după incidentul uluitor de pe Goodison Park, însă presa din Anglia a aflat poziția conducătorilor de pe Old Trafford. Potrivit The Sun, oficialii „diavolilor” sunt mulțumiți cu scuzele prezentate de Cristiano Ronaldo în mediul online și nu vor lua vreo măsură împotriva internaționalului de 37 de ani.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și