Închide meniul

OFICIAL | Alex Maxim a semnat cu Beşiktaş! Românul a ajuns la fosta campioană a Turciei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 14:08

OFICIAL | Alex Maxim a semnat cu Beşiktaş! Românul a ajuns la fosta campioană a Turciei

Alex Maxim a fost împrumutat până la vară de Gaziantep

Alex Maxim este noul jucător al lui Beşiktaş / Twitter

Alex Maxim a dat lovitura şi a semnat cu Beşiktaş. Internaţionalul român a plecat de la Gaziantep, echipă care s-a retras din campionat după cutremurele devastatoare din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii de la fanatik.com.tr au anunţat că Beşiktaş a oficializat cel de-al patrulea transfer la iernii. Maxim a fost împrumutat până la finalul sezonului şi va primi un salariu pe măsură. 400.000 de euro vor intra în conturile mijlocaşului.

Alex Maxim a semnat cu Beşiktaş

„Vulturii” au anunţat Federaţia Turcă de Fotbal că a ajuns la un acord atât cu jucătorul, cât şi cu Gaziantep. Este aşteptat la antrenamente de Şenol Guneş. Dacă românul va confirma, va semna un nou contract cu Beşiktaş.

A apărut şi prima imagine cu Alex Maxim la Beşiktaş. Românul s-a fotografiat cu tricoul noii sale echipe.

Reclamă

Vincent Aboubakar, Onur Bulut şi Omar Colley sunt jucătorii care au mai fost transferaţi de Beşiktaş în această iarnă. Alex Maxim s-a alăturat şi el pe listă şi vine să îi ajute pe alb-negri să prindă un loc de cupă europeană. Beşiktaş este pe locul 4 după 21 de etape.

Maxim a impresionat în această ediţie de campionat în tricoul lui Gaziantep. În 21 de meciuri din competiţia internă a înscris 4 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurul teribil din Turcia

Alex Maxim era în stare de şoc după cutremurul teribil din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep în momentul seismului de magnitudine 7,8.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul celor de la Gaziantep a fost titular în eşecul cu Antalyaspor, scor 0-1, de sâmbătă. După, a primit o scurtă vacanţă de la club şi a plecat din Turcia. A scăpat astfel din infern!

Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport, în ziua tragediei din Turcia.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantep din ianuarie 2020, când era împrumutat de la Mainz, în primă fază. În cele două sezoane şi jumătate petrecute la formaţia turcă, internaţionalul român a fost un jucător extrem de important, bifând 131 de partide, în care a reuşit 17 goluri şi 35 de pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și