Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep! Mijlocaşul va continua alături de Marius Şumudică

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 13:30 / Actualizat: 12 decembrie 2022, 17:11

OFICIAL | Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep! Mijlocaşul va continua alături de Marius Şumudică

profimediaimages

Alex Maxim în timpul unui meci al naţionalei României

Formaţia Gazişehir Gaziantep, pregătită de Marius Şumudică, a anunţat transferul mijlocaşului Alexandru Maxim la doar o zi după ce acesta şi-a reziliat contractul cu Mainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul român a petrecut şi ultima jumătate de an la gruparea lui Şumudică, aflat însă sub formă de împrumut de la Mainz.

Alexandru Maxim a semnat un contract pe doi ani cu Gaziantep

Deşi a impresionat în mod cert, viitorul lui Maxim era neclar din cauza contractului pe care îl mai avea cu gruparea din Bundesliga. După lungi negocieri, nemţii l-au lăsat să plece liber de contract.

„Maxim, care a reuşit să-şi facă un nume în perioada petrecută aici datorită caracterului şi marelui său talent, va lupta pentru succesul echipei noastre în următorii doi ani.

Îi urăm încă o dată bun venit lui Maxim şi îi urăm mult succes”, au anunţat cei de la Gaziantep pe site-ul oficial.

Reclamă

În cele 15 meciuri pentru echipa lui Şumudică, Maxim a reuşit şapte goluri şi două pase decisive, ajungând la o cotă de piaţă de 2,3 milioane de euro, conform transfermarkt.

De la venirea sa la Gaziantep, mijlocaşul a traversat cea mai bună formă din ultimii ani şi a contribuit decisiv la îndeplinirea obiectivelor echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii turci au anunţat încă din week-end mutarea, dar aceasta a fost infirmată de Maxim.

„Momentan mai am o săptămână de vacanţă, nu am semnat nici un contract. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta pe viitor, cluburile vor anunţa.

Nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni că mi-as dori să continui cu Marius Şumudică la Gaziantep. În fotbal, până nu e ceva negru pe alb, se poate întâmpla orice”, a declarat mijlocaşul naţionalei României.

Maxim, printre priorităţile lui Şumudică în sezonul viitor

Deşi Marius Şumudică a declarat de ceva vreme că transferul definitiv al lui Alex Maxim este una dintre priorităţile sale, „Şumi” nu îşi doreşte să se oprească aici.

„Ne dorim să rezolvăm mai multe transferuri, avem pe listă atât jucători turci, cât şi străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom şi despărţi de anumiţi jucători.

Vrem să continuăm cu Alex Maxim şi Olarenwaju Kayode” (n.r. împrumutat în ultimul an de la Şahtior), a declarat fostul antrenor al Astrei în presa din Turcia.

Reclamă
Recomandări
  • Maxim a petrecut ultimele şase luni la Gaziantep sub formă de împrumut
  • El a fost una dintre priorităţile lui Marius Şumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și