Închide meniul

OFICIAL! Chelsea l-a transferat pe Kalidou Koulibaly de la Napoli. Suma plătită şi prima reacţie a jucătorului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 8:43

OFICIAL! Chelsea l-a transferat pe Kalidou Koulibaly de la Napoli. Suma plătită şi prima reacţie a jucătorului

Kalidou Koulibaly a semnat cu Chelsea

Kalidou Koulibaly a semant pe 4 ani cu Chelsea | Profimedia

Oficial! Chelsea l-a transferat pe Kalidou Koulibaly de la Napoli. Anunţul a fost făcut de clubul londonez pe site-ul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieşit din era lui Roman Abramovich, Chelsea pare să se reinventeze cu Todd Boehly, om de afaceri amercian care a preluat clubul. Astfel, după transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City, Chelsea l-a prezentat oficial şi pe fundaşul senegalez care a jucat la Napoli.

Oficial! Chelsea l-a transferat pe Kalidou Koulibaly de la Napoli

Chelsea a plătit pentru Kalidou Koulibaly suma de 40 de milioane de euro. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a semnat un contratc valabil până în 2026.

„Sunt foarte fericit să ajung la o echipă precum Chelsea. Este o echipă mare și visul meu a fost mereu să joc în Premier League. Chelsea a încercat prima dată să mă cumpere în 2016, dar nu a reușit.

Vreau să le mulțumesc fanilor pentru că m-am întâlnit cu mulți în Londra, iar în avion toată lumea era fericită că sunt aici. Așa că le mulțumesc și sper că acest sezon va fi unul foarte bun, care le va aduce multe momente de fericire fanilor„, a spus Kalidou Koulibaly pentru site-ul oficial.

Reclamă

Raheem Sterling a fost prezentat oficial de Chelsea

Raheem Sterling (27 ani) s-a despărţit oficial de Manchester City. Internaţionalul englez şi-a luat rămas bun de la campioana Angliei prin intermediul unei scrisori emoţionante.

Cotat la 70 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Sterling a ajuns la Manchester City în 2015 de la rivala Liverpool. În aproape 7 ani, acesta a bifat 337 de meciuri pentru „cetăţeni”, reuşind să înscrie 131 de goluri şi să ofere 94 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 27 de ani a semnat cu formația londoneză un contract valabil până în 2027, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.

Sterling a devenit astfel primul jucător transferat pe Stamford Bridge de când Todd Boehly a ajuns la cârma lui Chelsea.

Prima apariție a lui Sterling în tricoul lui Chelsea a avut loc în Los Angeles, acolo unde „albaștrii” își desfășoară turneul de pregătire din presezon. Steling şi-a luat adio de la Manchester City printr-o scrisoare emoţionantă.

Raphinha a refuzat Chelsea şi a fost prezentat oficial de Barcelona

Brazilianul Raphinha (25 ani), de la Leeds, a fost transferat de Barcelona. Anunțul a fost făcut de gruparea de pe Camp Nou.

Barcelona a plătit 58 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile lui Raphinha. În total, suma se poate ridica la 67 de milioane de euro, în funcție de performanțe.

„Am ajuns la o înţelegere cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. Este un jucător care poate câştiga meciuri!”, a anunţat Barcelona.

Jucătorul a refuzat și o ofertă de la Chelsea în detrimentul catalanilor. Brazilianul și-a dorit să meargă la Barcelona încă din luna februarie. A semnat cu echipa antrenată de Xavi până în 2027.

Reclamă

25 de ani are Raphinha. Cota sa pe transfermarkt.com se ridică la 45 de milioane de euro. În ultimul sezon la Leeds a reușit 11 goluri și trei assist-uri în Premier League. La naționala Braziliei, Raphinha a adunat nouă prezențe și trei goluri.

Raphinha a ajuns la Leeds în octombrie 2020, de la Rennes, pentru 18 milioane de euro. Francezii îl cumpărau de la Sporting Lisabona în 2019 pentru 21 de milioane de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Guimaraes și Avai.

Recomandări

Chelsea l-a transferat pe Kalidou Koulibaly de la Napoli

Prima reacţie a fundaşului senegalez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și