Închide meniul
UPDATE

„Era” Diego Simeone continuă la Atletico Madrid! A semnat până în 2024 şi va avea un salariu uriaş la campioana Spaniei. Prima reacţie a antrenorului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 20:32 / Actualizat: 8 iulie 2021, 22:13

„Era Diego Simeone continuă la Atletico Madrid! A semnat până în 2024 şi va avea un salariu uriaş la campioana Spaniei. Prima reacţie a antrenorului

Diego Simeone

Profimedia

Update: Diego Simeone a transmis un mesaj după ce şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid. „Orgoliu, responsabilitate, provocare, bucurie! Fericit să rămân la Atletico Madrid”, a scris argentinianul pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Diego Pablo Simeone (@simeone)

Ştirea iniţială

„Era” Diego Simeone continuă la Atletico Madrid! „Cholo” a semnat până în 2024

Diego Simeone o va antrena pe Atletico Madrid până în 2024. Anunţul oficial a fost făcut de campioana Spaniei, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Cholo” este antrenor la Atletico de 10 ani. Sezonul trecut, gruparea din Madrid a câştigat al 11-lea titlu din istorie şi primul după o pauză de 7 ani. Şi succesul din 2014 a fost tot cu Diego Simeone pe banca tehnică. Argentinianul, instalat ca antrenor în 2011, a fost campion cu Atletico şi în 1996, ca jucător.

Reclamă

Diego Simeone are un salariu care se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de euro pe an. Acesta este unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori ai planetei.

Diego Simeone, cel mai titrat antrenor din istoria lui Atletico Madrid

În vârstă de 51 de ani, Diego Simeone a cucerit al optulea trofeu din carieră cu gruparea madrilenă şi a devenit cel mai titrat antrenor din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Două titluri în Spania, două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă are în palmares „Cholo”.

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an”, a declarat Diego Simeone, imediat după câştigarea titlului.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și