Închide meniul

OFICIAL! Marcos Alonso a fost prezentat de FC Barcelona

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 0:01

OFICIAL! Marcos Alonso a fost prezentat de FC Barcelona

Marcos Alonso, prezentat oficial de FC Barcelona

Twitter FC Barcelona

  • OFICIAL! Marcos Alonso a fost prezentat de FC Barcelona
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

OFICIAL! Marcos Alonso a fost prezentat de FC Barcelona. Catalanii au dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor, chiar la finalul perioadei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul spaniol Marcos Alonso a semnat vineri un contract cu FC Barcelona şi va evolua în tricoul blaugrana.

OFICIAL! Marcos Alonso a fost prezentat de FC Barcelona

Internaţionalul spaniol Marcos Alonso (31 de ani) a încheiat conturile cu gruparea londoneză Chelsea la 1 septembrie şi vineri, 2 septembrie, a semnat un contract pentru un an cu FC Barcelona, catalanii fixând şi o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, scrie news.ro.

Reclamă

Marcos Alonso a fost prezent şi la antrenamentul de vineri al Barcelonei, el pregătindu-se sub comanda antrenorului Xavi Hernandez.

Reclamă

Marcos Alonso s-a format la Academia celor de la Real Madrid, însă nu a jucat niciodată pentru prima echipă. În cariera sa, Marcos Alonso a evoluat la Bolton, Fiorentina, Sunderland și Chelsea.

Acesta a fost al 7-lea transfer făcut de Barcelona în această vară după Raphinha de la Leeds United, Jules Kounde de la FC Sevilla, Robert Lewandowski de la Bayern Munchen, Franck Kessie de la AC Milan, Andreas Christensen de la Chelsea şi Hector Bellerin de la Arsenal.

Vară agitată pe piaţa transferurilor

Florin Andone a revenit în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa. Echipele din campionatele de top au fost extrem de active în ultima zi a perioadei de transferuri. Arthur, Aubameyang și Hector Bellerin sunt doar 3 dintre jucătorii răsunători care și-au schimbat echipa pe ultima sută de metri a ferestrei de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o vară agitată pe piaţa transferurilor. Cele mai de răsunet transferuri au fost cele ale lui Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen la Barcelona, şi cel al lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund la Manchester City.

De asemenea, şi tranbsferul lui Sadio Mane de la Liverpool la Bayern Munchen. Cele mai ztari transferuri le găseşti AICI.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”
FC Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi.
La Liga • 28 ian., 8:44
Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Ce variante are conducerea catalanilor
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona
La Liga • 17 ian., 10:53
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona! A pierdut vestiarul după înfrângerea la scor din El Clasico!