Închide meniul

OFICIAL | Transfer surpriză făcut de Barcelona! Jucătorul a semnat până în 2027 și are o clauză de reziliere uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 20:38 / Actualizat: 23 septembrie 2021, 22:24

OFICIAL | Transfer surpriză făcut de Barcelona! Jucătorul a semnat până în 2027 și are o clauză de reziliere uriașă

Barcelona, transfer surpriză

Profimedia

Emre Demir a jucat ultima dată la Kayserispor, fiind antrenat inclusiv de Dan Petrescu la începutului acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona l-a transferat pe Emre Demir

Jucătorul turc a semnat cu Barcelona până în 2027 și are o clauză de reziliere uriașă: 400 de milioane de euro. Formația blaugrana va plăti 2 milioane de euro pentru transferul sau, la care se adaugă și alte bonusuri. El se va alătura catalanilor în sezonul următor.

Emre Demir deține recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Turciei. El a înscris pentru Kayserispor într-un meci cu Genclerbirligi, când avea doar 15 ani, 9 luni și 25 de zile.

„Născut la 15 ianuarie 2004 în Mersin (Turcia), Emre Demir este un mijlocaș abil de picior stâng, care poate juca oriunde în prima linie. Deși este, în esență, un jucător de atac, el poate îndeplini și îndatoriri defensive. Având 1,75 metri înălțime, Demir își folosește centrul de greutate pentru a profita la maximum de abilitățile sale din ultima treime.

După ce a făcut primii pași în fotbal la Kuvayi Milliyespor, în vara anului 2019, când avea doar 15 ani, a debutat în campionatul turc la Kayserispor și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii Turciei.

Reclamă

Viitorul jucătorul al Barcelonei a jucat la diferite niveluri de tineret pentru echipa națională a Turciei. Acum, ajuns la 17 ani, Emre Demir va juca restul acestui sezon la Kayserispor înainte de a-și continua dezvoltarea ca parte a echipei secunde a Barcelonei, începând cu vara viitoare„, se arată în comunicatul prin care Barcelona a anunțat transferul lui Demir.

Carles Puyol, mesaj de mobilizare pentru fanii Barcelonei

Barcelona e doar pe locul 8 în La Liga și a fost umilită de Bayern Munchen în prima etapă din grupele UFA Champions League, scor 0-3 pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii catalani încep să-și piardă răbdarea cu Ronald Koeman și vor ca olandezul să fie demis. Cu toate acestea, Puyol a transmis că Barcelona se poate ridica doar dacă toată lumea este unită.

Nu sunt momente ușoare, dar numai dacă suntem uniți și susținem echipa va fi mai ușor să mergem mai departe. Hai Barcelona, pentru totdeauna!„, a scris Puyol, pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul Barcelonei.

 

Recomandări
  • Transfer surpriză făcut de Barcelona
  • Jucătorul a semnat până în 2027 și are o clauză de reziliere uriașă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și