Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Valentin Mihăilă, prezentat la Atalanta! Internaționalul român revine în Serie A. Detaliile transferului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 ianuarie 2022, 17:14

OFICIAL | Valentin Mihăilă, prezentat la Atalanta! Internaționalul român revine în Serie A. Detaliile transferului

Valentin Mihăilă vrea să ducă naţionala României la EURO 2024

Obiectiv uriaş pentru Valentin Mihăilă | Profimedia

OFICIAL | Valentin Mihăilă, prezentat la Atalanta

Italienii spun că Mihăilă este preferat de Gasperini chiar dacă e mai ofensiv ca Robin Gosens. Mihăilă ar urma să acopere toată banda stângă a celor de la Atalanta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Atalanta e pe loc de Champions League în Serie A. E pe locul patru, după 22 de meciuri.

6 milioane de euro valorează Valentin Mihăilă, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Românul a fost adus la începutul sezonului 2020/2021 de Parma, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 9,1 milioane de euro. A devenit rapid un jucător important în angrenajul ”cruciaților”, dar accidentările l-au scos din circuit pentru mult timp. În această stagiune a bifat 13 apariții și a reușit două goluri și un assist.

Reclamă

În urmă cu două săptămâni, Giovanni Becali, agentul lui Valentin Mihăilă, dezvăluia că Parma a refuzat o ofertă de la Sassuolo pentru Mihăilă. Formația lui Vlad Chiricheș a propus o variantă prin care românul să fie împrumutat până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv în schimbul a 12 milioane de euro, însă Parma nu a fost de acord.

Citește și:

Suma de transfer a lui Valentin Mihăilă la Atalanta

Valentin Mihăilă va juca la Atalanta până la finalul sezonului, iar Victor Becali a anunţat cât va plăti echipa din Bergamo pentru a-l transfera definitiv: 8 milioane de euro plus anumite bonusuri.

„Cluburile s-au înțeles, trebuie să mai semneze jucătorul. Afacerea este ca și încheiată. Este un împrumut cu opțiune de cumpărare. Opțiunea devine obligatorie dacă sunt îndeplinite anumite clauze.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să joace un anumit număr de meciuri, sunt condiții realizabile. În momentul în care sunt îndeplinite aceste condiții, transferul se face automat. Suma de transfer este stabilită deja: 8 milioane de euro + anumite bonusuri.

Gasperini l-a dorit pe Mihăilă, altfel nu ajungea acolo. Acum va depinde foarte mult de jucător. Este un jucător de viteză, este pe stilul celor de la Atalanta”, a spus Victor Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă, prezentat la Atalanta
  • Internaționalul român revine în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și