Închide meniul

Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap! În frunte cu Cristiano Ronaldo, vedetele lui Manchester United au răbufnit după umilințele din Premier League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 19:47

Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap! În frunte cu Cristiano Ronaldo, vedetele lui Manchester United au răbufnit după umilințele din Premier League

Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap

Profimedia

Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap

Tensiunea continuă pe Old Trafford. Manchester United a fost umilită de Liverpool, scor 0-5, și Manchester City, scor 0-2, iar fotbaliștii echipei nu au mai rezistat și au răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dail Mail notează că Ole Gunnar Solskjaer nu mai este dorit de Cristiano Ronaldo&co. Jucătorii consideră că tactica și indicațiile norvegianului nu sunt potrivite. De asemenea, CR7 este nemulțumit de nivelul scăzut la care se află colegii săi, vina aparținându-i în totalitate tehnicianului.

De asemenea, titularizările i-au deranjat pe jucători. Donny van de Beek nu primește nicio șansă, în timp ce jucători precum Harry Maguire sau Scott McTominay, care au cifre dezastruoase, sunt printre favoriții lui Solskjaer.

Citește și:

Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap după Manchester United – Manchester City 0-2

După rușinea cu Liverpool, scor 1-5, Manchester United a fost umilită în derby-ul cu Manchester City, scor 0-2. Gruparea de pe Old Trafford a avut o posesie de doar 32% și un singur șut pe spațiul porții în 90 de minute.

La final, Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap și a vorbit despre viitorul său.

Reclamă

”Am început jocul foarte rău. Știam că va fi un meci dificil. De Gea ne-a ținut în meci. Nu trebuia să încasăm primul gol. Au jucat bine și nu îți dau șanse să ai ocazii. Nu reușim să ajungem în fața porții. Nu luăm decizii corecte. Vrei să joci ca într-un derby, dar după al doilea gol a fost mult mai mult.

În acest moment, suntem departe de echipele mari. Trebuie să ne revenim și să arătăm cum ne dorim. Așteptările sunt mari. Am mai trecut prin această perioadă. E dificil. Nu putem să jucăm așa. Am o relație bună cu clubul, vreau ce este mai bun pentru el”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer la finalul derby-ului, potrivit Sky Sports.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap
  • Vedetele lui Manchester United au răbufnit după umilințele din Premier League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și