Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu! Golul înscris în Cupa Turciei de mijlocaşul român

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 19:53

Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu! Golul înscris în Cupa Turciei de mijlocaşul român

Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu! Mijlocaşul român a deschis scorul în meciul Ankaragucu – Arguvan, încheiat cu victoria echipei lui Moruţan cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan a deschis scorul în minutul 64. Federico Macheda avea să stabilească scorul final, 2-0, cu un gol înscris în minutul 77.

Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu!

Olimpiu Moruţan a reluat din mijlocul careului o centrare venită de pe partea stângă. Moruţan a marcat din apropierea punctului cu var.

Moruţan se află la al doilea gol pentru Ankaragucu. Internaţionalul român a fost vândut de Galatasaray la Ankaragucu pentru 3 milioane de euro. Galata a păstrat o opţiune de 20% dintr-un viitor transfer al lui Moruţan. Totodată, Galata are şi o opţiune de răscumpărare a lui Moruţan.

Mijlocaşul român în vârstă de 24 de ani a semnat cu Ankaragucu pe o perioadă de 3 ani, cu o opţiune de prelungire pe un an de zile. Moruţan este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3 milioane de euro.

Reclamă

Mihai Stoica îl cerea pe Olimpiu Moruțan titular la echipa națională: „Merită și băiatul ăsta”

Mihai Stoica îl cerea pe Olimpiu Moruțan titular la echipa națională. Managerul general de la FCSB este de părere că mijlocașul de la Ankaragucu ar merita să fie prezent în „primul 11” al selecționatei conduse de Edi Iordănescu.

Mesajul lui „MM” a venit după ce „tricolorii” au înregistrat un rezultat de egalitate în deplasarea de la Budapesta. Partida dintre România și Belarus s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Ulterior, în meciul România – Andorra 4-0, Olimpiu Moruţan a fost titularizat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este de părere că Olimpiu Moruțan ar putea să ajute mai mult echipa națională a României dacă ar fi folosit de către selecționer încă din primul minut al partidei. Mesajul oficialului de la FCSB venea în contextul în care mijlocașul nu a fost titular în partida dintre Belarus și România, chiar dacă în ultimele partide ale „tricolorilor” avusese evoluții bune.

„Moruţan de câte ori joacă aduce ceva, dar nu prea joacă… Eu zic că ar merita şi băiatul ăsta să joace titular, a câştigat meciuri. (n.r. peste Man?) Man a fost destul de tăcut meciul ăsta, nu ştiu, trebuie să îi vezi la antrenamente şi în funcţie de adversar”, a spus oficialul de la FCSB, potrivit orangesport.ro.

Olimpiu Moruțan, assist superb pentru Ankaragucu. Prestație superbă a mijlocașului, înainte de meciurile naționalei

Olimpiu Moruțan a reușit un assist superb la un alt meci al celor de la Ankaragucu. Mijlocașul a făcut o fază senzațională, la capătul căreia echia sa a marcat, chiar înainte de meciurile echipei naționale cu Belarus şi Andorra.

În minutul 50 al duelului dintre Ankaragucu și Kayserispor, mijlocașul echipei naționale a scăpat în lateralul terenului, acolo unde era înconjurat de 2 adversari. Moruțan a reușit să treacă fără prea mari probleme de jucătorii de la Kayserispor și a trimis balonul în careu.

Mingea a ajuns în direcția lui Rodrigues, care a trimis balonul, cu o lovitură de cap, direct în poarta apărată de Bial Bayazit. După gol, acesta a alergat spre banca de rezerve, acolo unde a sărbătorit reușita într-un mod cel puțin bizar. Atacantul din Capul Verde a primit un balon de la un coleg, pe care a început să îl umfle, înainte ca jocul să se reia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și