Închide meniul

Olimpiu Moruţan, în extaz după golul decisiv marcat în Rizespor – Galatasaray 2-3. Turcii anunţă ca ar putea prinde un transfer senzaţional!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 11:45

Olimpiu Moruţan, în extaz după golul decisiv marcat în Rizespor – Galatasaray 2-3. Turcii anunţă ca ar putea prinde un transfer senzaţional!

Olimpiu Moruţan, zeu la Galatasaray

Profimediaimages

Jurnaliştii de la fotomac.com.tr anunţă că Moruţan a atras atenţia granzilor Europei ca urmare a evoluţiilor avute în tricoul grupării Cim Bom! Două goluri şi o pasă decisivă a reuşit internaţionalul român în cele 6 meciuri jucate la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan poate reuşi transferul vieţii

Sursa citată a dezvăluit că Olimpiu Moruţan a ajuns sub „radarul” a două echipe din cele mai importante campionate de pe continent. Fotbalistul pentru care Gigi Becali speră să primească 5.7 milioane de euro este dorit în Anglia şi Italia.

Moruţan a atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Sunt tot mai multe echipe care au început să îl urmărească pe fotbalistul român. Tânărul jucător, convocat la echipa naţională, vrea să arate de ce este în stare în partidele cu Germania şi Armenia„, anunţă jurnaliştii turci.

Fanii Galatei cer statuie pentru „leul” Olimpiu Moruţan

Fanii turci sunt în extaz după ce Moruțan i-a adus victoria lui Galatasaray. Suporterii formației Cim Bom au luat cu asalt rețelele de socializare și au cerut să i se ridice o statuie mijlocașului român.

Dacă ar fi ceva mai bun decât să-l titularizezi, acel lucru ar fi să-l introduci în teren și să dea golul victoriei în ultimul minut. Îi vom ridica o statuie lui Olimpiu Moruțan. El ne oferă cea mai mare plăcere din lume!”, a scris un fan al celor de la Galatasaray, pe Twitter.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, zeu la Istanbul! Românul i-a adus victoria lui Galatasaray în minutul 90+10

Olimpiu Moruțan a fost lăsat pe bancă de Fatih Terim pentru meciul cu Rizespor. Românul a fost introdus în teren în minutul 90+3 și a înscris golul victoriei în minutul 90+10. Este cel mai târziu gol al victoriei înscris în campionatul Turciei din sezonul 2014-2015 până în prezent, potrivit Opta. VIDEO AICI

Diagne a luat o acțiune pe cont propriu în flancul drept și a trimis o centrare pe jos la colțul lung. Acolo s-a aflat Olimpiu Moruțan, care a îndeplinit o simplă formalitate. Este a doua etapă la rând când Moruțan marchează golul victoriei pentru Galatasaray. În runda precedentă, fostul star de la FCSB a înscris în stilul lui Lionel Messi contra celor de Goztepe.

Alexandru Cicâldău, celălalt român din lotul formației Cim Bom, a fost integralist. După victoria adusă de Olimpiu Moruțan, Galatasaray a urcat pe locul 8 în Turcia, la cinci puncte de liderul Fenerbahce.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan a înscris două goluri pentru Galatasaray
  • Mijlocaşul de 22 de ani a atras atenţia granzilor Europei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și