Închide meniul

Rizespor – Galatasaray 2-3 | După ce fanii au cerut să i se facă statuie lui Moruţan, Fatih Terim i-a făcut o caracterizare uriaşă românului. Noul supranume al „fiarei” de la Istanbul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 10:18

Rizespor – Galatasaray 2-3 | După ce fanii au cerut să i se facă statuie lui Moruţan, Fatih Terim i-a făcut o caracterizare uriaşă românului. Noul supranume al „fiarei de la Istanbul

De ce au rămas, de fapt, Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău fără antrenor

Twitter Galatasaray Istanbul

Olimpiu Moruţan a marcat al doilea gol al pentru turci, în Rizespor – Galatasaray 2-3. La finalul partidei, Fatih Terim a avut cuvinte uriaşe la adresa românului, pe care l-a comparat cu un leu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut controlul jocului. Am început bine, apoi am luat un gol din nimic. Vreau să-mi felicit echipa pentru caracterul, tehnic și forța mentală de care a dat dovadă. Am luat trei puncte în momentul oportun.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, foarte greu pentru noi. Diagne a intrat și a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruțan. Au făcut exact ce era nevoie să facă”, a spus Fatih Terimm, după Rizespor – Galatasaray 2-3.

Fanii Galatei cer statuie pentru „leul” Olimpiu Moruţan

Fanii turci sunt în extaz după ce Moruțan i-a adus victoria lui Galatasaray. Suporterii formației Cim Bom au luat cu asalt rețelele de socializare și au cerut să i se ridice o statuie mijlocașului român.

„Dacă ar fi ceva mai bun decât să-l titularizezi, acel lucru ar fi să-l introduci în teren și să dea golul victoriei în ultimul minut. Îi vom ridica o statuie lui Olimpiu Moruțan. El ne oferă cea mai mare plăcere din lume!”, a scris un fan al celor de la Galatasaray, pe Twitter.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, zeu la Istanbul! Românul i-a adus victoria lui Galatasaray în minutul 90+10

Olimpiu Moruțan a fost lăsat pe bancă de Fatih Terim pentru meciul cu Rizespor. Românul a fost introdus în teren în minutul 90+3 și a înscris golul victoriei în minutul 90+10. Este cel mai târziu gol al victoriei înscris în campionatul Turciei din sezonul 2014-2015 până în prezent, potrivit Opta. VIDEO AICI

Diagne a luat o acțiune pe cont propriu în flancul drept și a trimis o centrare pe jos la colțul lung. Acolo s-a aflat Olimpiu Moruțan, care a îndeplinit o simplă formalitate. Este a doua etapă la rând când Moruțan marchează golul victoriei pentru Galatasaray. În runda precedentă, fostul star de la FCSB a înscris în stilul lui Lionel Messi contra celor de Goztepe.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău, celălalt român din lotul formației Cim Bom, a fost integralist. După victoria adusă de Olimpiu Moruțan, Galatasaray a urcat pe locul 8 în Turcia, la cinci puncte de liderul Fenerbahce.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, zeu la Galatasaray
  • Cu ce l-a comparat Fatih Terim

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și