Închide meniul

Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 17:02

Reclamă
Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

Yusuf Yazici, în duel cu Cristiano Ronaldo în timpul meciului Portugalia - Turcia, la EURO 2024 / Profimedia

Olympiacos a dat o nouă lovitură de senzaţie. Rivala lui Răzvan Lucescu şi adversara celor de la FCSB din grupa principală din Europa League a bătut palma cu turcul Yusuf Yazici, internaţional de 27 de ani, cu 45 de selecţii la naţionala Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion al Franţei în urmă cu patru ani cu Lille, Yazici a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Olympiacos din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit oficial de francezi vara aceasta. În 2019, Lille îl transfera pe Yazici de la Trabzonspor, în schimbul a 18,5 milioane de euro. În prezent, el este cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

Internaţionalul turc Yusuf Yazici a devenit oficial jucătorul echipei de fotbal Olympiacos Pireu, adversara campioanei României, FCSB, în competiţia Europa League, a anunţat clubul grec pe site-ul său oficial, potrivit agerpres.ro.

Yazici, în vârstă de 27 de ani, care evoluează pe posturile de mijlocaş ofensiv şi atacant, a debutat ca profesionist la Trabzonspor, iar în 2015 a semnat cu formaţia franceză Lille OSC, alături de care a cucerit titlul de campion al Franţei în sezonul 2020-2021. El a fost împrumutat ulterior la TSKA Moscova şi Trabzonspor.

Reclamă
Reclamă

Internaţionalul turc (45 de selecţii, 3 goluri) şi-a încheiat contractul cu Lille în această vară, iar acum a semnat un acord pe trei ani cu Olympiacos Pireu, câştigătoarea ediţiei trecute a Conference League.

FCSB şi Olympiacos Pireu urmează să se înfrunte în Europa League pe 28 noiembrie la Bucureşti.

Până atunci, rivalele lui Olympiacos din Superliga Greciei joacă LIVE în AntenaPLAY. Duminică, de la ora 20:30, PAOK Salonic primeşte vizita celor de la Aris, în timp ce meciul AEK – Panathinaikos va începe la ora 21:30.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:58

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu! Reacţia preşedintelui clubului

18:49

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-1! Radu Drăguşin este rezervă. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

18:01

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

17:59

Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și