Închide meniul

Marseille – Rennes 1-0. OM s-a calificat în optimile Cupa Franței! Spectacol total, în exclusivitate în AntenaPLAY

Sebastian Cristian Publicat: 20 ianuarie 2023, 23:55 / Actualizat: 21 ianuarie 2023, 16:52

Marseille – Rennes 1-0. OM s-a calificat în optimile Cupa Franței! Spectacol total, în exclusivitate în AntenaPLAY

Olympique Marseille - Rennes, LIVE SCORE de la 22:10

Profimedia

  • Marseille – Rennes 1-0
  • Spectacol total, în AntenaPLAY

Olympique Marseille – Rennes 1-0. OM s-a calificat în optimile Cupa Franței! A fost spectacol total pe Velodrome, în exclusivitate în AntenaPLAY!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al meciului a fost înscris de Mateo Guendouzi, în minutul 59.

Olympique Marseille – Rennes 1-0

Final de meci! Marseiile s-a impus cu 1-0 și s-a calificat în sfeturile Cupei Franței. Oaspeții au fost aproape să egaleze la ultima fază, când au lovit bara transversală.

Reclamă

Min 59: Olympique Marseille – Rennes 1-0! Matteo Guendouzi deschide scorul cu o execuție frumoasă.

Min 45: Olympique Marseille – Rennes 0-0, la pauză! Iată mai jos cele mai importante faze din prima repriză.

Reclamă

Min 18: Olympique Marseille, foarte aproape de deschiderea scorului încă o dată! Nuno Tavares trimite un șut superb cu efect de la marginea careului, însă mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min 10: Malinovsky execută superb o lovitură liberă, iar șutul său lovește bara! Gazdele domină întâlnirea.

Min 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

Olympique Marseille – Rennes, echipele de start:

Olympique Marseille: Lopez – Kolasinac, Gigot, Balerdi – Under, Rongier, Veretout, Tavares – Malinovski, Guendouzi – Sanchez

Rennes: Alemdar – Wooh, Rodon, Theate – Traore, Majer, Ugochukwu, Truffert – Doue, Bourigeaud , Gouiri

Se anunță spectacol total pe Stade Velodrome. Olympique Marseille nu a mai pierdut pe teren propriu în Cupa Franței din sezonul 2016/2017. Ba mai mult, formația lui Igor Tudor nu a fost niciodată învinsă de Rennes în această competiție.

Cele două echipe sunt printre cele mai puternice din Franța. Marseille ocupă locul 3 în Ligue 1, la doar 5 puncte în spatele liderului PSG, în timp ce Rennes se află pe 5, la 10 puncte în spatele etalonului, însă cu șanse de a prinde un loc de Liga Campionilor.

Cupa Franţei, în AntenaPLAY – programul complet al meciurilor

Vineri 20 ianuarie

Reclamă

Sâmbătă 21 ianuarie

Duminică 22 ianuarie

Luni 23 ianuarie

Cupa Franţei se vede în AntenaPLAY

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend. Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

De asemenea, pe AS.ro, puteţi urmări desfăşurarea LIVE a partidelor şi veţi vedea şi golurile favoriţilor. Mbappe promite performanţa pe care a făcut-o şi în sezonul precedent, când a marcat 5 goluri.

Faptul că PSG va garanta spectacolul este scos în evidenţă de recordul de trofee ale Cupei Franţei câştigate (14). Competiţia este însă şi una a surprizelor, în stagiunea precedentă fiind câştigată de Nantes.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet