Închide meniul
LIVE VIDEO

PAS Lamia – Kallithea se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Super Liga Greciei

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 17:59

Reclamă
PAS Lamia – Kallithea se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Super Liga Greciei

LIVE VIDEO în AntenaPLAY | PAS Lamia - Kallithea (18:00)

Profimedia

Meciul dintre PAS Lamia și Kallithea este în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Partida deschide etapa cu numărul 4 a campionatului elen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, PAS Lamia este pe locul al 7-lea în campionat, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Kallithea este pe 11, cu 2 puncte. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Abonații AntenaPLAY pot vedea AICI meciul dintre PAS Lamia și Kallithea

LIVE VIDEO în AntenaPLAY | PAS Lamia – Kallithea

Min. 1: A început meciul!

Lamia primește vizita celor de la Kallithea după ce, în etapa precedentă din campionatul Greciei a fost învinsă de Olympiacos, cu scorul de 0-3.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, Kallithea a obținut un rezultat important în etapa a 3-a, 2-2 cu Panathinaikos, pe teren propriu.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna ianuarie a anului 2023. La momentul respectiv, Lamia s-a impus cu scorul de 2-1.

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani. Este vroba de fundaşul croat Dejan Lovren. Până să debuteze în tricoul campioanei Greciei, PAOK are derby tare cu Panathinaikos, duminică, de la 20:30, live în AntenaPLAY.

Reclamă

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost plasat pe lista de transferuri de Olympique Lyon în această vară, dar nu şi-a găsit un club. Piaţa de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea pieţei.PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape, scrie news.ro.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:59

Liga Campionilor la handbal feminin | Vipers – Rapid 30-30! Vicecampioana României, prestație de senzație în Norvegia

18:45

Mircea Rednic așteaptă la UTA un fost jucător de la FCSB și Rapid: „Noi suntem prima opțiune!”

18:23

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy! A fost învinsă de o jucătoare din Liechtenstein

18:05

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Anunțul lui Elias Charalambous despre accidentări

17:49

Erling Haaland e de neoprit! Marchează pe bandă rulantă la Manchester City și a depășit recordul lui Wayne Rooney

17:43

„O vei susține pe FCSB în Europa League?” Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Ce va face la meciul campioanei cu PAOK

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și