Închide meniul

Patrick Kluivert, la un pas să o preia pe adversara CFR-ului. Olandezul este aproape să semneze cu Adana Demirspor

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 10:32

Reclamă
Patrick Kluivert, la un pas să o preia pe adversara CFR-ului. Olandezul este aproape să semneze cu Adana Demirspor

Patrick Kluivert, la un pas să o preia pe adversara CFR-ului

Patrick Kluivert, în cadrul unui eveniment UEFA / Profimediaimages

Patrick Kluivert, la un pas să o preia pe adversara CFR-ului. Fostul mare fotbalist olandez este aproape să semneze cu Adana Demirspor, adversara clujenilor din preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se va duela cu turcii de la Adana Demirspor. Meciurile sunt programate pe 27 iulie, la Cluj și pe 3 august, la Adana. Partidele vor conta pentru turul al 2-lea al preliminariilor.

Patrick Kluivert, la un pas să o preia pe adversara CFR-ului. Olandezul a fost ofertat de oficialii lui Adana Demirspor

Fostul fotbalist a fost ofertat de oficialii lui Adana Demirspor. Potrivit publicației olandeze telegraaf.nl, tehncianul dorește să își relanseze cariera de antrenor, după ce în ultimul timp nu a mai pregătit nicio echipă.

Formația turcă Adana Demirspor a rămas fără antrenor, după despărțirea de italianul Vicenzzo Montella. În sezonul trecut, clubul a terminat pe locul al 4-lea în campionatul din Turcia, iar datorită poziției obținute s-a calificat în preliminariile Conference League

În trecut, Kluivert a fost secundul lui Clarance Seedorf la echipa națională a Camerunului. De asemenea, acesta a mai ocupat poziția de director sportiv la PSG și a fost șeful academiei de juniori a Barcelonei.

Reclamă

Totuși, chiar dacă cariera de antrenor nu a fost una grozavă, până în momentul de față, Patrick Kluivert a avut o carieră senzațională de fotbalist. Acesta este o adevarată legendă a Olandei. În cariera sa a jucat pentru Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV Eindhoven și LOSC Lille, echipă la care și-a încheiat cariera de fotbalist, în 2008.

Alături de echipa națională a participat la 4 turnee finale: EURO 1996, Cupa Mondială din 1998, EURO 2000 și EURO 2004. Totuși, în cadrul Campionatului European din 2004 acesta a fost doar rezervă, la toate partidele jucate de naționala Țărilor de Jos. În total, a jucat 79 de meciuri pentru selecționata țării sale și a marcat 40 de goluri.

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. Fostul tehnician al clujenilor nu crede în șansele formației din Gruia

Fostul tehnician al clujenilor este de părere că fosta campioană a României nu are nicio șansă în fața turcilor de la Adana Demispor. „Șumi” este un antrenor care a pregătit multe formații din Turcia, iar verdictul acestuia despre dubla CFR-ului este unul care nu îi bucură pe oficialii formației.

Reclamă 4 / 0/3

În trecut, Șumudică le-a pregătit, în Turcia, pe Kayserispor, Gazisehir, Caykur Rizespor și Yeni Malatyaspor. Astfel, actualul tehnician de la Al-Raed o cunoaște bine pe adversara CFR-ului din preliminariile UEFA Conference League.

„În opinia mea, Adana Demirspor pleacă cu prima șansă. CFR-ul n-are nicio șansă! În fotbal există de foarte multe ori surprize. Ține și de noroc. Dar trebuie să punem în balanță cele două echipe și nivelul celor două campionate. Și cum au arătat echipele în ultimul an. Astfel, Adana e clar favorită

Clar, nu au cum să nu se califice! Nu știu dacă pleacă din primul tur (n.r. Andrea Mandorlini). Vă spun clar că Adana vrea să-l ia pe Andrea Pirlo. Au bani foarte mulți, buget de transferuri, suporteri fanatici, stadion arhiplin. E o echipă care își dorește să câștige campionatul”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și