Închide meniul

Marius Șumudică îi dă dreptate lui Gigi Becali, în războiul patronului FCSB cu FRF: „Regula nu ne ajută cu nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 8:15

Marius Șumudică îi dă dreptate lui Gigi Becali, în războiul patronului FCSB cu FRF: Regula nu ne ajută cu nimic!”

Andrei Nicolescu, replică dură pentru Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

Marius Șumudică îi dă dreptate lui Gigi Becali, în războiul pe care acesta îl are cu cei de la FRF. Tehnicianul este și el de părere că regula U21, impusă echipelor din Liga 1, nu aduce nimic bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a declarat război lui Răzvan Burleanu, fiind gata să facă o alianță cu patronii din Liga 1 pentru a se opune regulii U21.

Marius Șumudică îi dă dreptate lui Gigi Becali, în războiul patronului FCSB cu FRF

Marius Șumudică susține că regula U21 nu își are rostul, deoarece un jucător valoros se poate impune și fără existența ei. Tehnicianul este de părere că aceasta nu aduce niciun avantaj echipelor, drept dovadă și EURO 2023, unde România U21 a suferit două înfrângeri în primele două meciuri din grupă.

Ne ajută pe noi cu ceva regula U21? S-a văzut că ne ajută această regulă? Ne ajută? Nu ne ajută! E valoarea jucătorului. Dacă ai 17 ani și ai valoare, joci, dacă ai 28 de ani și nu ai valoare, stai pe bancă, nu trebuie să condiționăm. S-a demonstrat că această regulă nu ne ajută cu nimic”, a declarat Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Gigi Becali este cel care s-a revoltat primul împotriva regulii U21. Patronul FCSB a declarat, de curând, că singurul care s-ar putea opune acestei revolte ar fi Gică Hagi, care are mulți jucători de la Academie la Farul.

Reclamă

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – Marian Copilu), am vorbit și cu Rotaru. Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști. Aveți bărbăție în voi? Bă, nu ne obligi pe noi să băgăm U21, că e afacerea noastră. Nu există nicăieri în lume așa ceva, a inventat el.

La Adunarea Generală nu ai ce face, că acolo e dictatură, șpagă tricou, șpagă minge. Începe meciul, niciunul sub 21. Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face el Burleanu. Urmează să ne întâlnim, că putem să o facem, toți sunt de acord.

Să zicem că e Hagi, care are copiii ăia. Rămâne numai unul, că altul nu mai e. Dacă noi 15 nu punem U21, ce poate să facă? Poate să judece la comisii el? Dacă nu putem să facem anul ăsta, atunci putem să mergem și să ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți și vine un copil, ne comandă și râde de noi”, a declarat, de curând, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21

Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21. Naționala de tineret a pierdut și a doua partidă de la Campionatul European U21, organizat de România și Georgia.

Sunt multe aspecte de discutat. Este dezastruos… Având în vedere că organizăm această grupă, jucăm în fața propriilor suporteri și nu avem valoarea să dominăm adversarul.

Începem jocul de o manieră și-l încheiem apărându-ne ca la handbal. Ucraina a făcut 715 pase, iar tu faci 249. E ceva incredibil.

Nu înțeleg cum să te aperi când te ajuta doar victoria. Am plâns după Screciu, a venit Screciu. Am plâns după Târnovanu, jos pălăria în fața acestui băiat, a avut cinci intervenții extraordinare. Trebuie să lucrăm la posesie.

Ucraina ne-a dominat fizic. Din punct de vedere al posesiei, am văzut fundașii lor centrali cu 10 metri în terenul nostru. Asta înseamnă personalitate.

Nu pot să-mi explic de ce am încheiat meciul cu trei mijlocași defensivi, i-am invitat tot timpul să vină peste noi”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și